Nyt På Reolen #125: Julegaver, efterårets bøger og alt det andet

Indlægget indeholder anmeldereksemplarer

I mit Irland-haul snakkede jeg jo om at jeg totalt havde glemt at lave et nyt-på-reolen-idnlæg meget længe – og her er det så! Det indeholder både julegaver og bøger fra efteråret, og vi er immervæk i April nu, så det er rimelig meget overdue. Better late than never, right?

Det her er hvad jeg fik samlet sammen hen over efteråret og de første par måneder af 2020. Sammenligned med de hauls jeg normalt plejer at lave er det jo ikke fordi det er voldsomt mange – men som nogen af jer måske ved, så har jeg skåret ret meget ned på anmeldereksemplarerne og faktisk heller ikke købt så meget i løbet af det sidste kvartal af 2019.

Vi starter lige med de anmledereksemplarer jeg faktisk fik. De her er begge fra Alvilda, og kom begge med posten tilbage i oktober. Den Sorte Enkes By endte med at blive en af de bedste bøger jeg læste i 2019, og du kan læse anmeldelsen her. Det er første bog i den dystopiske serie Rød og Blå.

Byernes Kamp er 4. og sidste bog i Mortal Engines-serien, og jeg er virkelig glad for jeg fik slutningen med! Det sjove ved den her serie er, at jeg faktisk læste de første to for mange år siden, længe inden de blev genudgivet – men der fik jeg jo aldrig resten af historien med, for den blev ikke oversat. Men nu fik jeg den, og det var en skøn slutning! Anmeldelse her.

Tilbage i Februar deltog jeg i et release-arrangement med Ulven og Uglen, hvor jeg fik Dødefolket #1: Gråzonen med hjem. Det var et super hyggeligt arrangement, og jeg har allerede læst bogen – anmeldelse her.

Derudover havde Bilka jo pludselig hele Tearling-serien på tilbud til 80 kroner per bog, og da jeg manglede Tearlings Skæbne, som er bog 3, så skulle jeg selvfølgelig have den. 80 kroner er en bargain! Jeg tror nok det var omkring jul-ish at de havde dem, og jeg ved ikke om de stadig har – men et godt tilbud, det var det i hvert fald.

Det blev også til et par bøger i julegave. Eller rettere, det blev til en, og så fik jeg to af et brætspil jeg havde ønsket mig, og så blev det ene altså byttet til en bog. tryllebinder er 3. bog i Spellslinger-serien, og jeg har allerede læst den – eller rettere, hørt den som lydbog. Anmeldelse her. Jeg håber virkelig gyldendal oversætter de sidste 3 bøger også, jeg er virkelig blevet glad for den serie.

Den sidste Alliance er 3. og sidste bog i Grænsen til Trafallase-trilogien, og selvom jeg ikke var helt solgt på den (anmeldelse her), så var det alligevel rart at få slutningen med – som btw var en af de bedste slutninger ever. Og kan vi lige tage et øjeblik og kigge på hvor fantastisk coveret er?

Enclave er en første bog i Razorland-trilogien, og jeg købte den brug via bookfinder for omkring 30 kroner. Jeg har også allerede læst den, og det er super godt survival-dystopi/post-apokalypse. Anmeldelse her.

Kvadrantiderne behøver nok ikke yderligere introduktion. Det er 4. bog i Spektrum-serien, og jeg elskede den! (Anmeldelse her). Jeg kan i øvrigt varmt anbefale serien på lydbog, de er skide gode!

Derudover forudbestilte jeg to bøger via Bookdepository. Ashlords er den første bog i en duologi, og jeg skal gerne indrømme at jeg købte den 90% fordi coveret er fucking awesome, og 10% fordi den lød fantastisk spændende. Jeg endte med at elske den, og har faktisk siden købt en helt trilogi mere af Scott Reintgen. Anmeldelse af Ashlords her.

Deathless Divide er 2. bog i duologien Dread Nation, og jeg glædede mig SÅ meget til at høre lydbogen. Jeg forudbestilte den alligevel selvom jeg havde planer om at høre lydbogen, men jeg har allerede den første stående, og var 99% sikker på jeg ville elske den her – og det gjorde jeg også – og altså skulle den hjem på reolen og bo. Anmeldelse her.

Og så har jeg faktisk også købt noget hos Fantask, men det får i i et indlæg for sig selv.

Advertisement

En mening om “Nyt På Reolen #125: Julegaver, efterårets bøger og alt det andet

  1. Havde ikke set, at Dread Nation-serien kun består af to bøger – så kan det være, at jeg vil forsøge at nå at læse den i år (er pt inde i en stime af serier, der er på fem bøger eller derover, så jeg har ikke brug for flere lange serier lige nu 😀 ).

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s