Om Sus

28235383_10156209082013259_6536849663964629272_o

Navn: Susanne

Alder: 31

kontakt: spittzz (A) hotmail.com (A’et skal selvfølgelig erstattes med @)

Beskæftigelse: Softwareudvikler og dedikeret bogorm

Yndligsbøger/serier: Spektrum, The Hunger Games, Twilight, True Blood, Harry Potter, Heksejægeren, Off Campus, Study-serien, Ravnenes Hvisken, Healer-serien, Rød og Blå, Wilder Girls.

Jeg er vild med bøger, og har altid været det, men det var især Harry Potter som tog mig med ind i fantasy-verdenen. Før det læste jeg mest hestebøger, som den hestepige jeg nu var. De genrer, som jeg læser er primært Fantasy og Science Fiction, både YA og adult. Jeg læser faktisk ikke andet, for jeg er vild med det overnaturlige – tanken om, at der er noget mere derude. Og så elsker jeg en god kærlighedshistorie, så at blande de to ting, det er jo bare fantastisk!

Når jeg læser en bog, slapper jeg af. Jeg visualiserer det jeg læser i mit hoved, lidt ligesom at se en film. En god bog kan redde en dårlig dag, og jeg sætter virkelig pris på velskrevne, spændende historier. Jeg sætter pris på smukke forsider, og på bøger som kan holde mig fanget i dagevis. Jeg elsker universer, som jeg kan dykke ned i og lade mig opsluge.

Jeg læser både på dansk og engelsk, men alle mine anmeldelser og indlæg vil være på dansk. Bloggen vil primært handle om bøger, men der sniger sig jo nok nogle enkelte lidt mere personlige indlæg ind af og til. Jeg anmelder bøgerne efterhånden som jeg læser dem, og de er derfor ikke nødvendigvis i rækkefølge fra nummer et i en serie. Jeg anmelder også bøger jeg har læst før.

Advertisement

70 meninger om “Om Sus

 1. Hej Sus 🙂
  Tænkte på om jeg må linke til din blog på min?
  Jeg har lige lavet min nemlig, blev inspireret af din blog som jeg er helt vild med nemlig 🙂

  Hilsen
  Kicki

 2. Hej Sus!
  Jeg er virkelig blevet inspireret af din bogblog. Jeg læser selv meget i forvejen(kun en lille procentdel i forhold til dig) og efter jeg har kigget din blog igennem, har jeg lyst til at læse hele tiden. Så det skal du have tak for 🙂
  Jeg prøver også at få gang i mine egne fantasyhistorier, men de bliver ikke rigtig som jeg vil have dem 😀
  Men jeg er glad for at se der er folk der brænder så meget for fantasy. Du har virkelig inspireret mig.
  Hilsen Merle

  1. Tusind tak for din kommentar 😀 Jeg er glad for jeg kan inspirere andre til at læse mere. Der er bare så mange gode bøger derude der bare venter på at blive læst 😀
   Tror aldrig rigtig jeg bliver træt af fantasy og paranormal. Det er bare lige mig!
   Med hensyn til skrivning, så skal det nok komme på et tidspunkt. Jeg har aldrig i mit liv skrevet noget som helst historieagtigt, jeg vil meget hellere læse det. Men jeg kan jo forstå på de forfatterinterviews jeg har læst at det er noget som tager noget tid at udvikle og blive rigtig dygtig til .. Og det tror jeg på, jeg er vildt imponeret over at forfattere overhovedet kan få sådan en bog til at hænge sammen 😛

   1. Mange tak for dit svar! Jeg forstår udmærket hvordan du har det med fantasy. Jeg har det på samme måde; kan ikke få nok 🙂
    Jeg tror det med forfattergenet kommer fra min far. Han er forfatter, og jeg elsker at skrive historier(selvom de ikke altid bliver gode). Jeg er bedst til at skrive gysere 😀
    Men jeg har også et lille håb om at skrive en bog når jeg bliver ældre..

 3. Hej Sus
  Jeg er meget begejstret for din blog, og er tit et smut forbi. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at læse lidt mere fantasy, så jeg vil hører om du kan anbefale en serie, der både handler om fantasy og kærlighed? Jeg har allerede læst Twilight bøgerne, og dem var jeg rigtig glade for 🙂 Det må godt være noget der henad 🙂

  1. Skønt at høre at du synes om bloggen 😀 Jeg kommer med lidt anbefalinger, både på dansk og engelsk (jeg ved ikke om du læser på engelsk, men så kan du bruge de danske i hvert fald.

   Danske:
   Dødens Instrumenter + prequel-serien Djævelske Mekanismer
   Unearthly-trilogien
   Shadow Falls-serien
   Vampyr Akademiet (der er udkommet 3 ud af seks bøger på dansk)
   Nightshade
   The Morganville Vampires (der er udkommet fem ud af 15 bøger på dansk)
   Nattens Hus (Der er udkommet 11 ud af 12 bøgre på dansk)
   Shiver-trilogien af maggie Stiefvater (de hedder henholdsvis Vildskab, Lidenskab og Troskab)
   Halo-trilgoien af Alexandra Adornetto

   Skal det være lidt mere voksent og dystert, så er Black Dagger Brotherhood sindssygt gode, ellers er Trueblood mine absolutte favoritbøger.

   Engelske:
   Lux-serien af Jennifer L Armentrout
   Throne of Glass-serien af Sarah J Maas
   Vampire Academy
   Grisha-trilogien
   Sweet Evil-trilogien

   Det var vidst hvad jeg kunne diske op med lige nu, må jo hellere begrænse mig lidt 😛

 4. Sine Olsen

  Hej Sus.
  Jeg holder utrolig meget af din blog. Jeg ser altid og du har læst en bog før jeg kaster mig ud i den, for at hører din mening om bogen inden.
  Jeg vil gerne begynde at læse nogle bøger på engelsk, men jeg ved ikke hvordan niveauerne er? Jeg har tidligere læst Twilight på engelsk, hvilket var fint. Jeg vil så høre om du vil anbefale nogle bøger på engelsk, med noglelund samme nieveau?

  1000 tak for en fantastisk blog. 🙂

  1. Hej Sine. Tusind tak for rosen, det er SÅ dejligt når nogen kan bruge min blog og får noget ud af den 🙂

   Selvfølgelig kan jeg anbefale noget, men jeg tror, at hvis du kom igennem Twilight på engelsk uden de store problemer, så er næsten al Young Adult noget, som du godt kan komme igennem. Noget er bedre end andet selvfølgelig 😛

   The Selection-trilogien af Kiera Cass. Tænk dystopisk møder Amercas Next Top Model. Det er rimelig korte bøger, med et sprog som er let at forstå, så de er gode at starte ud med. Det samme gælder for Eve-trilogien af Anna Carey. Det er også dystopisk.

   Morganville Vampires er også ret lette at læse på engelsk, selvom de er lange.

   Hex Hall er også forholdsvis korte, og så er de sjove 😛

   Grisha-trilogien er simpelthen nogle sindssygt gode bøger, og de er også ret nemme at læse. Det er fantasy.

   Jeg har ikke selv læst Soul Screamers-serien endnu, men rigtig mange der kunne lide Twilight kunne også lide Soul Screamers, og det er også korte bøger med rimelig stor skrift og sådan, så det er nemt at læse.

   Alle de serier jeg har nævnt har det til fælles, at de er forholdsvis korte bøger (omkring 300-400 sider), de har god plads i margen og god linieafstand. Jeg ved ikke om du nogensinde har læst en mass market paperback, men skriften er meget klumpet sammen, og står helt ud til sidekanten, så man skal koncentrere sig lidt om at læse den rigtige linie, fordi det hel flyder lidt sammen.
   Når man starter med engelsk – eller i hvert fald da jeg selv gjorde – fungerede det godt for mig at vælge bøger med lidt større skrift og plads og linieafstand, for så kunne jeg koncentrere mig om at læse og ikke om at holde mig til den rigtige linie 😛

   Sprogmæssigt er dem jeg har valgt også på cirka samme niveau som Twilight, så jeg tror ikke du kommer på glatbane med nogen af dem. God læselyst!

 5. Anne Kruse

  Har du læst santos serien???? Hvis ikke så kan den klart anbefales den første hedder santos santos (det er en heste serie)

 6. Mille

  Ja helt vildt elsker denne serie venter på nummer 14 eller 15 udkommer på dansk på engelsk hedder hoved personen vist Sarah ved ikke helt hvorfor?
  Nåh men det handler om en pige som hedder klara som helt vildt gerne vil gå til ridning men hendes mor vil ikke lade hende ride på de gamle heste som er på den rideskole.
  Men en dag har hendes mor og hende ikke råd til at bo der længere så de flytter til hindbærlunden hvor der er en mand som hedder Lasse.
  Klara får det bedre i sin nye klasse end den gamle og nu må hun starte til ridning.
  Men da hun startede synes hun det var helt vildt pinligt at hun ikke kunne trave selv og at hun synes hun var dårlig så hun prøver og undgå ridning og resten må du selv finde ud af hvis du er intra

  1. Hej Nanna. Ja, jeg læser en del hestebøger, jeg synes de er vildt hyggelige! Jeg er jo også vokset op med heste, og selvom jeg ikke har en selv lige nu, så planlægger jeg da også at skulle have en engang i fremtiden. Jeg er især glad for Britta og Silver-bøgerne og Fuldblod-serien.

 7. Julie

  Hej Sus 🙂
  Super god og inspirerende blog du har her! Er helt vild med den 😀

  Jeg tænkte lidt på om der var nogle hestebøger og/eller nogle serier du ville anbefale (både dansk og engelsk hvis det er)?
  Det er så svært at finde nogle ordentlige der ikke er til helt små børn – Jeg er selv 13 😉

  Ellers så fortsæt det gode arbejde her med bloggen. Jeg nyder altid at kigge forbi 🙂

  1. Hej Julie – det kan du tro jeg vil, der er mange gode derude 😛

   Nu ved jeg ikke hvad du har læst, men Fuldblod-serien har hovedpersoner der er mellem 11 og 17-18 år gamle. Britta og Silver-serien er heller ikke spor “børnet”, men faktisk rigtig hyggelig og spændende. Ellers er der også Den Sorte Hingst-bøgerne og på engelsk Canterwood Crest-bøgerne. Håber det kunne bruges. Tusind tak for de søde ord om bloggen, det er så dejligt når nogen kan lide det man laver.

  1. Hej Sofia. Ja, det gør jeg, medmindre jeg har læst og anmeldt dem før selvfølgelig. Jeg kan godt lide at læse en bog igen, især hvis det er noget tid siden sidst, og der er kommet en ny i serien. Jeg anmelder ikke de bøger jeg hører på lydbog, men jeg overvejer at gøre det, selvom de fleste er bøger jeg har læst i forvejen.

  1. Hej Sofia – ja, det kan du tro! Jeg ved ikke lige hvornår det bliver, jeg er lidt hængt op på studiet, men indtil da kan du tjekke kategorien “Top Lister” ude i venstre side af bloggen, der kan du se lister over de bedste bøger læst i 2012, 2013, 2014 og 2015.

  1. Hader er et meget stærkt ord, og der er nok ikke nogen hovedpersoner jeg decideret hader. Men jeg bryder mig virkelig ikke om Cindy fra Fuldblod-serien. Serien skifter hovedperson hver 5. bog ca., og Cindy er den 3.. Hende kan jeg virkelig ikke lide! I forhold til serier så er der nok ikke en serie jeg decideret hader, men jeg synes L. J. Smiths Night World-serie var ret ringe, og slet ikke noget for mig.

 8. Maria

  Hvis du skulle vælge en drenge personlighed fra en bog som skulle være din kæreste hvem skulle det så være? Det samme med udseende

  1. I begge tilfælde må det være Bones fra Night Huntress-serien, selvom han jo er mere en mand end en dreng. Men han er fantastisk! Lækker, sjov, kan finde ud af at slås og er lidt en bad boy.

  1. Uh, det er et svært spørgsmål synes jeg! Jeg tror Katy fra Lux-serien eller Sookie fra True Blood-serien. Men jeg er nu også lidt Herminone-agtig, så måske en blanding af de tre?

  1. Helt sikkert Hunger Games! Ikke fordi Divergent er dårlig – den er faktisk rigtig god – men der er bare ikke noget der kan konkurrere med The Hunger Games. Det skulle da lige være Harry Potter.

 9. Hej Sus

  Jeg har efterhånden set på din blok mange gange:) Og jeg må bare sige at du gør det super godt. 🙂

  Jeg læser selv rigtig mange bøger. Jeg er bare kommet ind i et stadie hvor jeg kun vil læse jeg-fortæller.

  Kan du evt. forslå mig nogle?

  Fantasy er et hit. 🙂 Men de bøger hvor kærligheden fylder mest, elsker jeg, og lige nu er det mest dem som fanger mig.
  The selection, Profetiens kald – Caldera, har jeg læst og det er nok nogle af de bedste bøger jeg har læst længe.
  I sær The selection.
  Jeg læser kun på dansk. Jeg kan ikke rigtig få mig selv i gang på engelsk, jeg har prøvet med divergent, men det bliver ikke rigtig til noget.

  Udover det, så håber jeg at du vil kigge forbi min blok også.
  Den er ikke helt færdig endnu:) Den er på simplesite og hedder Denise89.

  Hilsen Denise

  1. Hej Denise. Dejligt at høre du kan lide min blog og at du får noget ud af den!

   Jeg kan i hvert fald anbefale nogle stykker, som alle er jeg-fortæller:

   Hex Hall-trilogien af Rachel Hawkins

   Mørkets Kræfter-trilogien + efterfølger-trilogien Mørkets Oprør af kelley Armstrong

   Matched-trilogien af Ally Condie

   Dark Life-duologien af Kat Falls

   The Hollows-serien af Kim Harrison

   Jeg kigger forbi din blog når den er klar – håber du kan bruge anbefalingerne 🙂

 10. Hej Sus

  Tak:) Hex -Hall læste jeg nået af den første, men den fangede mig ikke rigtig. Og har den vist ikke mere. Tror jeg solgte den på et loppemarked.
  Mørkets oprør læste jeg den første rigtig hurtigt. Men nummer to, kan jeg ikke rigtig komme i gang med.

  Jeg vil prøve at se hvad de andre er for nogle. Synes du Leoniderne af Nanna Foss, kunne være noget??

  Jeg har fået langt en del bøger op, så du er meget velkommen til at kigge på den min blok 🙂
  Jeg poster også andre ting, som jeg har valgt at gøre først, så ved ikke hvornår jeg vil poste flere bøger.

  Men du er i hvert fald velkommen. Og tak for hjælpen 🙂

   1. Denise Aagaard

    Hej Sus

    Her er den: http://denise89.simplesite.com Så må vi håbe at den du kan komme ind på den nu:)

    Leoniderne vil jeg prøve at købe tror jeg. Jeg har læst en gratis læseprøve, synes det er så fedt når der sådan en, så man lige kan se om bogen er noget først, da jeg køber stort set alle de bøger jeg gerne vil læse 🙂

    Hvad synes du om delirium? Jeg har undersøgt en del om den, og synes den lyder lovende, problemet er bare at den er helt umulig at købe med dansk, den er stort set udsolgt over alt, og en gratis læseprøve kan jeg heller ikke finde 😦

    Hvad synes du om True Blood tv serien??? Jeg er begyndt at se den, fordi alle roste den til skyrene. Men jeg må ærlig talt sige, at det første afsnit, gjorde mig en smule paf. Synes den virkede alt for b film og en smule plat, i forholdt til andre film/serier med vampyrer.
    Synes så den er blevet en smule bedre, men den kan slet ikke sammenlignes med de andre af den slags synes jeg. Bliver den bedre? Og er det meningen at den er sådan, eller??
    Jeg bliver nok nød til at se hele serien, da jeg er blevet så vild med Sookie Stackhouse, hun er bare vidunderlig:) Og jeg synes Anna Paquin spiller rollen super godt.. Sookie er en fed karaktere, meget bedre synes jeg personligt end Elena gilbert fra Vampire diaries og også bedre end Bella Swan fra Twilight.

    🙂

   2. Delirium bliver du nok nødt til at låne på biblioteket, den er vistnok udgået af produktion for et års tid siden. Jeg var ikke super begejstret for den, men mest fordi jeg ikke rigtig kunne med hovedpersonen. Historien var god nok! Du kan prøve om du kan få fat i den på antikvariat.net, der kan man være heldig ind imellem!

    True Blood TV-serien er jeg ikke vild med. Bogen og TV-serien har næsten ingenting med hinanden at gøre, og bogserien er bare så meget bedre! Og ja, det er meningen den er sådan, der er meget sex, vold, blod og nøgenhed. Det bliver lidt bedre efter nogle afsnit, når historien kommer ordentligt i gang.

    Din blog ser super ud!

 11. Hej Sus

  Her er den: http://denise89.simplesite.com Så må vi håbe at den du kan komme ind på den nu:)

  Leoniderne vil jeg prøve at købe tror jeg. Jeg har læst en gratis læseprøve, synes det er så fedt når der sådan en, så man lige kan se om bogen er noget først, da jeg køber stort set alle de bøger jeg gerne vil læse 🙂

  Hvad synes du om delirium? Jeg har undersøgt en del om den, og synes den lyder lovende, problemet er bare at den er helt umulig at købe med dansk, den er stort set udsolgt over alt, og en gratis læseprøve kan jeg heller ikke finde 😦

  Hvad synes du om True Blood tv serien??? Jeg er begyndt at se den, fordi alle roste den til skyrene. Men jeg må ærlig talt sige, at det første afsnit, gjorde mig en smule paf. Synes den virkede alt for b film og en smule plat, i forholdt til andre film/serier med vampyrer.
  Synes så den er blevet en smule bedre, men den kan slet ikke sammenlignes med de andre af den slags synes jeg. Bliver den bedre? Og er det meningen at den er sådan, eller??
  Jeg bliver nok nød til at se hele serien, da jeg er blevet så vild med Sookie Stackhouse, hun er bare vidunderlig:) Og jeg synes Anna Paquin spiller rollen super godt.. Sookie er en fed karaktere, meget bedre synes jeg personligt end Elena gilbert fra Vampire diaries og også bedre end Bella Swan fra Twilight.

  🙂

 12. Denise Aagaard

  Hej igen Sus

  1000 tak for dit hurtige svar 🙂 Og tak fordi du synes om min blok.

  Jeg tænkte på om The Heir (Selection, nr. 4), ved du om den kommer på dansk? ?

  Tror du jeg kan læse den på engelsk? Er den svær? Og er der ikke meget mere beskrivelse i den engelske udgave?

  Jeg har prøvet divergent, men synes den var ret svær at komme i gang med. Jeg er ikke den bedste til engelsk. Men jeg skal til og have engelsk på b niveau, HF. Så tænkte det måske ville være en ide??

  Udover det rigtig mange tak for dit svar:)

  1. Jeg tror sagtens ud kan læse den på engelsk. Den er ikke så lang, og sproget er ikke vildt svært eller noget. Der er god linieafstand og skriftstørrelse, så den er også rar at læse hvis man er uøvet. Giv det et forsøg 😀 Det giver virkelig meget i forhold til dine engelskkundskaber, man bliver meget bedre!

 13. Katja

  Hej Sus..
  Jeg har lige lukket bogen “Vampire Diaries, den usynlige” sammen .. Jeg troede det var den sidste i rækken, men det måtte ikke være sandt! Jeg googlede og blev heldigvis overrasket – men kan se at de sidste to bøger ikke er oversat og udgivet på dansk endnu.. Så her kommer mit spørgsmål, ved du noget om hvornår de udkommer? 😊
  Er vildt irriteret over at jeg ikke straks kan åbne næste bog! Toldmodighed er vist ikke min stærke side på dette område🙈😂 Ved ikke om du har indblik i dette, men ja du virker ret inde i det med bøger og tænkte det var et forsøg værd😄
  Hilsen Katja..

  1. Hej Katja! Jeg ved ikke rigtig, om forlaget fuldstændig har droppet serien, men jeg kan prøve at forhøre mig. Du kan også forsøge at spørge dem selv via deres facebookside, de plejer at være OK flinke til at svare derinde.

 14. Stine

  Hej Sus.
  Jeg er blevet helt vild med din blog, den har givet mig en masse inspiration. De fleste af mine yndlings bøger, har jeg fundet via din blog.

  Jeg læste på et tidspunkt en bog, som jeg bare ikke kan huske navnet på, men jeg var helt vild med den.
  Den handler om en vampyr der bor på et gods og en menneske pige, de to bliver vildt forelsket i hinanden. Hun er nysgerrig og finder ud af en masse om ham, det er vist noget med at hun bliver vampyr også. Jeg håber du kan hjælpe mig, jeg har ledt efter den men kan ikke finde den…….

  Kærlig Hilsen Stine

  1. Hej Stine! Dejligt at høre du kan bruge inspirationen. Hmm, jeg synes den lyder lidt som Evermore af Alyson Noël, har du læst den? Jeg er ikke 100% sikker, for det er nogle år siden jeg læste den, men det er den eneste jeg lige synes passer på beskrivelsen.

   1. Stine

    Hej, mange tak for dit svar. Jeg fonder ud af om det er den.
    Jeg sidder lidt i en krise nu her, jeg har læst The selection, og er fuldstændigt forelskede i dem, men nu er jeg lige blevet færdig med Arvingen, og jeg håbede du vidste hvornår næste kommer ud på dansk.

 15. Kathrine

  Hej sus.

  Super blog. Da jeg var yngre var jeg selv helt opslugt af Harry Potter, og har længe tænkt at der må være noget mere af den slags. Nu er jeg igang med Black Dagger Brotherhood, og det er jo nærmest Harry Potter for voksne 🙂 Grundet mit job har jeg ikke vildt meget tid til at læse, men da jeg har to timers transport om dagen hører jeg lydbøger i stedet.
  Vi du om der er en amerikansk pendant til Mofibo? Jeg er ved at være igennem de danske og vil gerne videre i serien, men de engelske udgaver ligger ikke på mofibo.

  1. Hej Kathrine. Jeg gør også rigtig meget i lydbøger, men jeg har aldrig spekuleret i om der fandtes en amerikansk version af Mofibo. Jeg ved, at Ereolen har en app til udenlandske lydbøger, EReolenGlobal, men jeg mener at der er begrænsning på hvor mange bøger man kan lytte til på månedsbasis, ligesom EReolen, men du må ikke lige hænge mig op på det. En hurtigt google-søgning gav den her liste, måske er der nogen af dem du kan bruge? https://www.tomsguide.com/us/pictures-story/704-best-audiobook-apps.html#s1 Audible har jeg hørt om på et par booktube-kanaler på youtube, men de andre kender jeg ikke.

 16. Cecilie.

  Hej Sus.
  Jeg har lige læst bogen ” Elverskud – Søsterpagt”, og har også læst din anmeldelse.
  Der er jeg dog ikke enig, da jeg sagtens kan føle deres forhold.

  Det her er bare min mening, og det er helt okay, at du har en anden mening, men jeg synes det er en helt fantastisk bog.
  Den skulle helt klart have 5 stjerner efter min mening. Jeg er også igang med nummer 3. den er også helt fantastisk.

  Men ellers er jeg enig i det hele.
  Det var alt.
  – Cecilie

 17. Karina

  Hej Sus

  Dejlig blog du har oparbejdet her og virkelig meget god inspiration til nye bøger jeg vil i gang med. Jeg læser stort set kun lydbøger hvilket er noget jeg for alvor kom i gang med for et års tid siden da jeg begyndte at få transport tid til arbejde. Med 2 små børn er det ret svært at få tid til at læse “rigtige” bøger og nu bliver vasketøjet ligefrem en yndlingsbeskæftigelse med en lydbog i ørene og jeg er også den første til at melde mig frivilligt til en lang gåtur med hunden så jeg kan høre lidt mere lydbog 🙂

  Jeg har på det seneste læst Jojo Moyes, Simona Arnfeldt og de sidste 14 dage terpet Elle Kennedy, sidstnævnte er jeg helt oppe og køre over lidt som jeg kan se du er det i dine anmeldelser 🙂

  Jeg tænker jeg vil kaste mig ud i nogle af dine anbefalinger og fantasi området, jeg elskede “Skammerens Datter” serien som barn så mon ikke jeg kan lide universet som voksen også. Hvilken ville du anbefale jeg skulle kaste mig over som den første?

  Jeg har læst henover dine anmeldelser men syntes ikke jeg kan finde Outlander serien – har du læst den? Jeg ÅD de første tre danske udgivelser råt og har efterfølgende set tv-serien og læst den 4 bog på engelsk, nu venter jeg på den 5. kommer på dansk da jeg har kastet mig over andre bøger i mellemtiden. Hvis du ikke har læst serien vil jeg giver min stærkeste anbefaling den er virkelig god 🙂

  Ser frem til at læse flere af dine anmeldelser!

  Kh Karina

  1. Ej altså Karina, sikke en skøn kommentar at få ❤ Jeg ved ikke noget bedre end at anbefale bøger til andre, haha!

   Jeg har faktisk den første Outlander-bog stående på min TBR-hylde, men jeg er lidt intimideret af dens størrelse – det er godt nok en ordentlig basse! Jeg har fået den anbefalet flere gange, og jeg tror også den vil gå rent hjem hos mig. Jeg skal nok bare lige være mentalt klar til sådan en mursten, haha! Jeg har den også på min lytte-liste på Mofibo, men den er vildt lang på lydbog, 3 x 20 timer eller sådan noget, og det er godt nok længe, så det ved jeg heller ikke helt om jeg kan overskue lige nu.

   Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Krigeren-serien af Josefine Ottesen på lydbog, de er simpelthen så gode! De er de også i bogform, men oplæseren er fantastisk på alle tre lydbøger, og dem har jeg hørt i hvert fald 4-5 gange i løbet af de sidste par år. Uh, dem elsker jeg virkelig ❤ Det er sådan lidt vikinge/danmark i middelalderen-agtigt fantasy, så det vrimler ikke med drager eller noget, men lidt magi er der da i hvert fald. Jeg har ikke anmeldt dem på bloggen, for sidst jeg hørte dem var i foråret sidste år, inden jeg begyndte også at anmelde lydbøger. Men de all-time-favoritter i hvert fald ❤

   Ellers hørte jeg Magikerens Lærling-trilogien på lydbog i efteråret, og de var også vildt gode! Dem har jeg anmeldt på bloggen, og det er en egentlig en prequel-serie til De Sorte troldmænd-serien, men du kan godt starte med Magikerens Lærling uden at det gør noget. De Sorte Troldmænd læste jeg på engelsk for mange år siden, og de er også super gode, så du kan også starte der, alt efter hvilke der lige er tilgængelige – jeg kan ikke helt huske om De Sorte Troldmænd findes på lydbog, men Magikerens Lærling gør i hvert fald.

   Ellers er Odinsbarn af Siri Pettersen og True Blood-serien gode bud – hvis det også gerne må være engelske lydbøger, så var How To Marry A Millionaire Vampire en af de bedste lydbøger jeg hørte sidste år. Det er nok mere paranormal romance end egentlig fantasy, det er romantik og vampyrer i hvert fald. Der er også Sejlvæveren af Muffy Morrigan, som jeg elskede! Det er en af de bedste bøger jeg har læst, og den findes vist også på lydbog.

   Jeg håber det kunne bruges – ellers anbefaler jeg gerne flere!

   1. Karina

    Mange tak for svar retur – jeg vil kigge nærmere på dine umiddelbare anbefalinger og sikkert også give dig et modsvar når jeg har fået lyttet til nogle af dem. Det er rart at vælge bøger ud fra andres anbefalinger nogle gange for man vil jo nødigt spilde tiden på en bog der ikke rigtig fanger, selvom vi selvfølgelig alle kan have forskellig smag 🙂

    Jeg kan godt forstå at størrelsen af Outlander skræmmer dig lidt – der er vel 8 bøger lige pt. og de er bare alle sammen i den størrelsesorden, men det er virkelig nogle fantastiske bøger som du bare ikke må gå glip af efter min mening 🙂 Jeg kan simpelthen blive så insisterende når jeg anbefaler bøger fordi jeg bliver så begejstret og ønsker at alle andre skal have samme fantastiske oplevelse som jeg selv syntes jeg har fået – haha ret skørt !

    Jeg kan også se i din anmeldelsesliste at du har læst de 2 første bøger i Chris Carters krimiserie om Robert Hunter, det var faktisk den første serie jeg læste som lydbog på Mofibo sidste forår og jeg syntes klart resten af serien er værd at læse, også selvom Krimi ikke er dit normale univers 🙂

   2. No worries, den forbliver på min TBR til min hjerne er klar til den, haha! Robert Hunter-bøgerne var faktisk nogle rigtig gode krimier synes jeg, jeg kunne meget bedre lide dem end Jussi Adlers krimiserie for eksempel. Den serie er heller ikke afskrevet endnu, og jeg vist endda bog 4, men mangler at få købt 3’eren – eller måske er det bog 5, men jeg mangler i hvert fald en eller to.

 18. Sarah

  Hej Sus
  Jeg tænkte på om du på et tidspunkt ville anmelde “Papirprinsessen” af Erin Watt? Jeg har godt læst alle 3 bøger, men det kunne være sjovt at høre hvad du synes😊

  1. Hej sarah – den står højt på min læseliste, alle siger den er helt vildt god! Jeg har ikke købt bøgerne endnu, men altså. So many books, never enough money. Det kan være jeg hører den på lydbog hvis den findes som lydbog – vi får se. I hvert fald vil jeg helt vildt gerne læse den!

 19. Hej Sus 🙂
  jeg elsker din blog så maget ^^ den er så hjælpsom, og det føglse godt at der er nogen der har næsten den sammen “bogsmag”!!
  jeg har brug for din hjælp… kan du anbefale nogle bøger?
  jeg er til fantasy, YA, since fiction og lidt krimi bøger, og jeg læser mere på engelsk, og elsker bad ass characters. jeg elskede Vampire academy og Bloodlines ♡ seris af Richelle Mead, de er min fave of all time book seris. jeg elsked også hendes anden serie : Age of x ♡♡♡, den var også rigtig god. her er nogen bøger jeg kunne rigtig godt lide:
  The covenant : Jennifer L. Armentout ♡♡
  shatter me : Tahereh Mafi
  Hex hall : Rachel Hawkins
  Divergent : Veronica Roth
  Er der nogen bøger der ligner dem du vil anbefale??

  -Menna 😀

  1. Hej Menna – hvor er det fedt at du kan lide min blog, det bliver jeg sgu glad for at høre 😀 Nu er der jo ikke noget bedre end at anbefale bøger til andre, så selvfølgelig vil jeg anbefale nogle bøger til dig ❤

   Bøger med Badass Ass Karakterer:
   Ixia-Universet af Maria V. Snyder. Du skal starte med Poison Study/Magic Study/Fire/Study og derefter Glass-trilogien, og så de sidste 3 Study-bøger derefter.
   The Lunar Chronicles af Marissa Meyer (findes også på dansk)
   Throne of Glass-serien af Sarah J. Maas (De første tre fås også på dansk)
   Grisha-serien af Leigh Bardugo
   Penryn and the End of Days-serien af Susan Ee
   Legend-serien af Marie Lu
   The Immortal Rules af Julie Kagawa
   The Arcana Chronicles af Kresley Cole
   Soulless-serien af Gail Carriger
   Insiders by Maria V. Snyder

   Bøger alá dem du godt kan lide:
   Legend-trilogien
   The Immortal Rules
   Grisha-serien.
   Starcrossed-serien af Josephine Angelini
   Night School af C. J. Daugherty
   The Summoning af Kelley Armstrong
   Vampire Kisses by Ellen Schreiber
   Fallen by Lauren Kate
   Blue Bloods af melissa de la Cruz
   Sweet-serien af Wendy Higgins
   Under the Never Sky by Veronica Rossi
   The Chemical Garden Trilogy by Lauren DeStefano
   Partials Sequence by Dan Wells

   Jeg håber der er noget derimellem du kan bruge – god læselyst!

 20. Thea

  Hej Sus.
  Jeg er vild med din blog. Den er virkelig god.
  Jeg ville bare høre om du ved om den sidste bog i Lunar Krøniken – Winter udkommer på dansk. Og hvis den gør ved du så hvornår.

  Jeg kan rigtig godt lide selv at læse YA bøger og jeg ville høre om du havde nogle forslag til nogle bøger jeg kunne læse som du selv synes er gode.
  På forhånd tak

  1. Hej Thea. Det er jeg virkelig glad for at høre ❤ Jeg ved desværre ikke noget om hvornår Winter udkommer – da jeg så din kommentar troede jeg faktisk den var udkommet, men det kan jeg godt se den ikke er. Umiddelbart kender jeg ikke noget til at den skulle blive udgivet i løbet af de næste par måneder, men til efteråret er det lidt sværere at spå om. Du kan eventuelt prøve at sende en mail til forlaget og spørge, det ville være mega træls at sidde og vente på den danske oversættelse hvis nu den aldrig kommer – det er jo desværre set før.

   Jeg var selv helt vild med Grisha-trilogien af Leigh Bardugo, The Selection-serien af Kiera Cass, The Jewel af Amy Ewing (her er det kun den første der findes på dansk), Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten, Magikerens Lærling af Trudi Canavan, Dødens Mærker af Veronica Roth, The Graces af Laure Eve, Næslandet-serien af Eva Egeskjold, Det Glitrende Hof-serien af Richelle Mead og Shadow Falls-serien af C. C. Hunter. Jeg håber der var nogen der imellem du ikke har læst – ellers har jeg også masser af anbefalinger til bøger på engelsk hvis det var noget. Happy Reading ❤

   1. Thea

    Tusind tak for det hurtige svar. Jeg vil prøve at skrive til forlaget.
    Også tak for bog-anbefalingerne, dem kan jeg helt sikkert bruge.
    Hvis du har nogle anbefalinger til engelske bøger vil jeg da også helt vildt gerne høre dem for kunne godt tænke mig at begynde at læse flere engelske bøger! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s