Om Bloggen

Bloggen er et udtryk for mine meninger og holdninger, og jeg siger det jeg mener om de bøger jeg læser – uanset om jeg har fået dem i gave, købt dem eller fået dem tilsendt som anmeldereksemplar. Jeg siger kun ja til at modtage anmeldereksemplarer, hvis det er en bog jeg mener vil være noget for mig. Mine meninger og holdninger er 100% mine egne, og jeg siger ikke noget positivt om en bestemt bog eller ting, bare fordi jeg har fået den gratis. For mig er det vigtigt, at det der kommer ud på bloggen er 100% mig – og det er det, det har det altid været, og det bliver det ved med at være.

Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse, men som nævnt ovenfor forbeholder jeg mig retten til at sige nej, hvis jeg ikke mener det er noget for mig. Det er der selvfølgelig en grund til. Jeg kunne godt sige ja til alt hvad jeg får tilbudt, men hvis jeg siger ja til en bog der er langt uden for min comfortzone er der en stor chance for, at der kommer en rigtig dårlig anmeldelse ud af det – og en stor chance for den står længe på min hylde inden jeg kommer i gang med den. Jeg nyder jo ikke en bog som jeg ikke bryder mig videre om, og forfatter/forlag er jo heller ikke begejstret for et negativt review, så der kommer jo ikke rigtig noget godt ud af det for nogen af os. Jeg læser af og til ud af min comfortzone og bliver positivt overrrasket – for eksempel elsker jeg Shakespeare, Stieg Larssons Milennium-Trilogi og Brødrene Grimm’s Eventyr. Jeg er åben for idéen, men jeg skal ligesom have en interessant bagsidetekst eller noget andet for at bedømme om det er noget jeg vil kaste mig ud i.

Fantasy, Science Fiction og Romance er min absolutte yndlingsgenre, og det er de genrer jeg primært holder mig til. Jeg læster både bøger til voksne, unge og alt derimellem – af og til også middlegrade. Jeg kan godt lide en god krimi ind imellem, men jeg vender altid til bage til fantasy og science fiction. Jeg nyder eventyrerne og det lette, friske sprog, magien og fantasien og især de paranormale aspekter der er kommet de seneste år.

Kontakt: Spittzz(a)hotmail.com (a’et erstattet selvfølgelig med et @)

Billeder på bloggen er en blanding af mine egne billeder, og billeder lånt fra Goodreads og forlagenes egne hjemmesider. Tekst er skrevet af mig selv, med undtagelse af passager markeret med kursiv. Tekst skrevet af mig selv og billeder taget af mig må ikke kopieres uden tilladelse fra mig. Mine pink/lilla stjerner er af eget design og må ligeledes heller ikke kopieres uden min tilladelse.

Reklamer

5 meninger om “Om Bloggen

  1. LæsePanda

    Jeg tænker, at du kigger på bogblogge, da du har link til mange forskellige. Ser du også videoer om bøger? Altså på youtube

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s