Om Bloggen

Bloggen er et udtryk for mine meninger og holdninger, og jeg siger det jeg mener om de bøger jeg læser – uanset om jeg har fået dem i gave, købt dem eller fået dem tilsendt som anmeldereksemplar. Jeg siger kun ja til at modtage anmeldereksemplarer, hvis det er en bog jeg mener vil være noget for mig. Mine meninger og holdninger er 100% mine egne, og jeg siger ikke noget positivt om en bestemt bog eller ting, bare fordi jeg har fået den gratis. For mig er det vigtigt, at det der kommer ud på bloggen er 100% mig – og det er det, det har det altid været, og det bliver det ved med at være.

Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse, men som nævnt ovenfor forbeholder jeg mig retten til at sige nej, hvis jeg ikke mener det er noget for mig. Det er der selvfølgelig en grund til. Jeg kunne godt sige ja til alt hvad jeg får tilbudt, men hvis jeg siger ja til en bog der er langt uden for min comfortzone er der en stor chance for, at der kommer en rigtig dårlig anmeldelse ud af det – og en stor chance for den står længe på min hylde inden jeg kommer i gang med den. Jeg nyder jo ikke en bog som jeg ikke bryder mig videre om, og forfatter/forlag er jo heller ikke begejstret for et negativt review, så der kommer jo ikke rigtig noget godt ud af det for nogen af os. Jeg læser af og til ud af min comfortzone og bliver positivt overrrasket – for eksempel elsker jeg Shakespeare, Stieg Larssons Milennium-Trilogi og Brødrene Grimm’s Eventyr. Jeg er åben for idéen, men jeg skal ligesom have en interessant bagsidetekst eller noget andet for at bedømme om det er noget jeg vil kaste mig ud i.

Fantasy, Science Fiction og Romance er min absolutte yndlingsgenre, og det er de genrer jeg primært holder mig til. Jeg læster både bøger til voksne, unge og alt derimellem – af og til også middlegrade. Jeg kan godt lide en god krimi ind imellem, men jeg vender altid til bage til fantasy og science fiction. Jeg nyder eventyrerne og det lette, friske sprog, magien og fantasien og især de paranormale aspekter der er kommet de seneste år.

Kontakt: Spittzz(a)hotmail.com (a’et erstattet selvfølgelig med et @)

Billeder på bloggen er en blanding af mine egne billeder, og billeder lånt fra Goodreads og forlagenes egne hjemmesider. Tekst er skrevet af mig selv, med undtagelse af passager markeret med kursiv. Tekst skrevet af mig selv og billeder taget af mig må ikke kopieres uden tilladelse fra mig. Mine pink/lilla stjerner er af eget design og må ligeledes heller ikke kopieres uden min tilladelse.

Advertisement

12 meninger om “Om Bloggen

 1. LæsePanda

  Jeg tænker, at du kigger på bogblogge, da du har link til mange forskellige. Ser du også videoer om bøger? Altså på youtube

 2. Dorit Bak Lauridsen

  Hej Sus,
  Tak for din skønne blog, hvor jeg tit henter inspiration til min næste bog der skal læses.
  Men jeg kunne godt tænke mig at spørge om du ved og de sidste 3 bøger af CC Hunter i Shadow Fallls after Dark serien bliver oversat til dansk…. det håber jeg virkelig.
  Venligst Dorit Bak Lauridsen

  1. Hej Dorit, fedt at du kan hente noget inspiration herfra – det varmer mit boghjerte ❤ Jeg ved det ikke med sikkerhed, men mit umiddelbare bud ville være nej. Nu er der snart gået så længe siden etteren kom på dansk, at sandsynligheden for at de andre bliver oversat er ret lille. Det er Tellerup der udgiver dem, og du kan eventuelt prøve at sende dem en mail og spørge ad. Jeg håber stadig lidt at der er en chance, for jeg var helt vildt med Shadow Falls og den første After Dark.

 3. Hej sus, jeg elsker simpelten din bogblog, da den giver så meget inspiration til, hvad jeg skal læse. Jeg er selv en pige på 13 og har ikke mange venner der læser bøger, så jeg kigger tit på din blog for at finde nogle gode bøger.. Så jeg ville bare lige sige tak

  1. Tak fordi du tog dig dig tid til at skrive herinde ❤ Jeg er simpelthen så glad for at du kan bruge bloggen og få noget læseinspiration – det var derfor jeg selv startede bloggen i sin tid, fordi jeg selv manglede læseinspiration og ikke rigtig kunne finde den. God læselyst ❤

 4. Dorit Bak Lauridsen

  Hej Sus igen😉
  Jeg elsker elsker BDB af J.RWard og kan ikke helt finde ud af hvor mange der er og om hvor mange spinsoffs..
  Jeg har læst alle der pt er på dansk så er spændt om der bliver oversat flere…
  kh
  Dorit Bak Lauridsen

  1. Hej Dorit. På dansk er der pt. udkommet 21, hvoraf den sidste hedder Evighedens Søster, og svarer til del 2 af The Shadows på engelsk, som er bog 13. Hvis Tellerup udgiver spinoff-serien (og det tror jeg nok jeg har læst et sted at de gør), så skal den næste bog på dansk være en oversættelse af The Black Dagger Legacy #1: Blood Kiss, som er den første bog i spinoff-serien. Herefter skal du udgive skiftevis en fra hovedserien og en fra spinoff-serien, hvis tidslinjen i bøgerne skal passe sammen – Håber det hjalp? Jeg har også en guide af lidt ældre dato her: https://susbogblog.wordpress.com/2017/09/05/black-dagger-brotherhood-overblik-laeseorden-danske-oversaettelser-mm/

   1. Dorit Bak Lauridsen

    Tusind tak for svar og ja det hjalp virkelig… er bare nysgerrig, ser du også vampyr serier?
    Det gør jeg nemlig også…det er SÅ fedt😉👏🏻
    Kh Dorit

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s