Cover Release: A Song of Wraiths and Ruin #2: A Psalm of Storms and Silence

A Song of Wraiths and Ruin udkom tidligere i år og har fået rigtig fine anmeldelser, og jeg har også haft den i kikkerten og overvejet at købe den. Det er en duologi inspireret af vestafrikansk folklore, og det lyder som en fantastisk historie. Coveret til den første bog er fantastisk, og selvom jeg ikke er helt så vild med coveret til toeren, så passer det så fint til den første bog, og farveskalaen er fantastisk!

Først bliver jeg nødt til lige at sige, at jeg synes bogens titel er ret forfærdelig. Prøv du lige at udtale ordet psalm – det er lige før jeg kløjes i det. Men nu er engelsk jo heller ikke mit modersmål, så det gør det jo også den tand sværere 😂 Nå, men jeg er vild med baggrunden på det her cover. Den mørke, røde farve er skøn med de fantastiske gyldne mønstre på, og symmetrien i det gør mig bare glad i låget. Titlens skifttype er fantastisk, og de to personer på coveret er spændende og interessante og har noget helt fantastisk tøj på. Jeg ved så ikke lige hvorfor hendes hår er gråt, men det kan jo være det passer med historien – jeg har ikke læst den første så det skal jeg ikke kunne sige.

Når man ser de to covers sammen passer de også fantastisk godt til hinanden, baggrundens mønster på begge bøger passer sammen, og titlens placering og hele stilen på begge covers er ens og ser godt ud ved siden af hinanden. Jeg synes detaljegraden på A Song of Wraiths and Ruin er bedre og det hele ser lidt mere lush ud, men overall synes jeg de ser godt ud sammen.

A Psalm of Storms and Silence står til at udkomme 1. juni 2021, og du finder den på Goodreads her.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s