Nyt På reolen #128: All Them Books

Indeholder Anmeldereksemplarer

Jeg har ikke lavet et bookhaul siden april, og det viser sig at jeg i mellemtiden har anskaffet mig åndssvagt mange bøger. Det tog en hel aften at finde dem frem fra reolerne, få taget billeder og sat dem på plads igen. Faktisk var jeg måske også lidt chokeret over hvor mange bøger jeg rent faktisk har anskaffet mig. Altså, jeg troede virkelig ikke det var så mange! Der er muligvis nogen jeg har glemt (og nogen har jeg allerede læst og givet videre til nye hjem), men altså – der var virkelig mange bøger at holde styr på jo 😂

Vi starter lige med dem jeg har købt. Tellerup-haulet fik sit eget indlæg, og det her er så alle de bøger jeg har købt i mellemtiden – og så et par stykker jeg har fået i fødselsdagsgave.

Først og fremmest har jeg gjort et par helt fantastiske bogkup i Bilka. De har en hel masse New Adult romance og feel good romance til to for 99 kroner, og sidst jeg var i Bilka havde de stadig et vildt god udvalg. Jeg købte Lejlighed til Deling af Beth O’Leary, en bog som alle siger er helt fantastisk, sjov og hjertevarm. Jeg købte også de første tre bøger i Kristin Callihans Game On-serie, en serie som minder meget om Off Campus-serien. Jeg har hørt de første to på lydbog allerede og elskede dem.

Så faldt jeg også over alle tre bøger i Evigt Liv-trilogien til 30 kroner per styk, Altså, 30 kroner! Den slags kan man jo ikke modstå, så selvfølgelig købte jeg dem. Etteren havde jeg på engelsk, så den er kommet videre til et nyt hjem.

Jeg gjorde mig et andet kup på Facebook, hvor der var en der solgte hele den danske oversættelse af The Darkest Minds-trilogien til 150 kroner ialt, og det var jo en super fin pris. Bøgerne har stået på min TBR siden den første udkom på engelsk, men jeg kan virkelig godt lide de danske udgaver. Jordmassens Dronning er 3. og sidste bog i Bjergtaget-trilogien, og jeg købte den for penge jeg havde fået i fødselsdagsgave. Nu har jeg hele serien stående, så det er bare med at komme i gang. Good Luck Girls fik jeg også i fødselsdagsgave, og den glæder jeg mig helt afsindigt til at læse – og fuck altså en fantastisk bogryg den har! Drabscheferne – De Største Sager er også en fødselsdagsgave jeg ikke har fået læst endnu. Jeg skulle have været til foredrag med de to forfattere i September, men det blev rykket til Februar på grund af Corona, så jeg går og gemmer lidt på den til vi kommer lidt tættere på.

Into the Bright Unknown er 3. og sidste bog i The Goldseer Trilogy, en serie jeg virkelig har elsket! Den var så god, og den her købte jeg brugt i hardback for noget der ligner 50 kroner på amazon. True Storm er 3. og sidste bog i True Borm-trilogien, og den måtte jeg til gengæld betale 160 kroner for på bookdepository. Den er svær at få fat i, og jeg ville virkelig gerne have hele serien, så altså måtte jeg punge ud. Jeg har læst den og var ikke synderligt begejsrtret, men nu har jeg dem, og de er virkelig flotte sammen på bogreolen. Jeg har selvfølgelig også købt En Fortælling om Sangfugle og Slanger, prequellen til Hunger Games. Jeg var vild med den bog, i modsætning til rigtig mange andre – jeg synes virkelig den var god!

Jeg gjorde mig et kup mere i Bog og Idé i Bruuns Galleri i Århus. Her fandt jeg Helgi Daner, Tusinde Etager og Blændende Højder sat ned til 10 kroner per styk, og det var selvfølgelig for godt et tilbud til at jeg kunne lade være med at købe dem. Jeg ved der ikke kommer en oversættelse af den 3. og sidste bog i Tusinde Etager-trilogien, men pyt – de er super flotte, og til den pris kan jeg godt leve med at læse 3’eren på engelsk, hvis de to første er gode nok til at jeg er interesseret i at få slutningen med.

Denne her omgang er en blanding af enmeldereksemplarer og bøger jeg købte i sommerferien i Bogormen i Esbjerg. Det er simpelthen den bedste brugtbogsbutik jeg kender, de har altid noget spændende og til gode priser.

I Bogormen købte jeg en fin lille stak. Blood Red Road var en af de første bøger nogensinde jeg puttede på min TBR på Goodreads, så den måtte jeg selvfølgelig have. Vinterrridderne er 2. bog i En Historie Fra Kanten prequel-trilogien, og med købet af den har jeg nu en komplet samling på dansk, yay!

Jeg fik jo den her fantastiske PR-pakke fra Gyldendal og Nanna Foss med de nye udgaver af Spektrum-serien og en hel masse fantastisk merchandise. Jeg har ikke tid til at deltage i Spektrum Readalong lige nu, men jeg vil virkelig gerne genlæse serien inden bog 5 udkommer til foråret. Den ene gang jeg har hørt serien på lydbog back to back fik jeg virkelig mange detaljer og sammenhænge med, som jeg ikke havde opfattet de første gange jeg læste dem, fordi der gik flere år imellem.

Fra Palatium Books har jeg fået flere gode Feel-good romance-agtige bøger, og det er virkelig noget Palatium er gode til. Der Går Altid Et Tog Til New York og Hjem Til Stjernerne er bog 2 og 3 i Woodlake-serien, som alle sammen har været hyggelige og virkelig gode læseoplevelser. Jeg har også fået en julebog (Yay!), og Dig og Alt Derefter som er en college romance.

Af forlaget Alvilda har jeg fået bog 3 og 4 i tegneserien Amulet, og dem kan jeg virkelig kun anbefale. De er simpelthen så fantastiske, og de har virkelig sparket gang i en lyst til at læse flere graphic novels.

Fra forlaget Turbine har jeg fået Forglem Mig Ej, bog 2 i Rosenholm-trilogien, og den var også vildt god!

Endelig har jeg fået Kloens Klippe, bog 1 i serien Øglejægerne tilsendt af Gyldendal, og det var også en virkelig god læseoplevelse.

Alt ialt har jeg anskaffet mig 39 bøger + dem jeg eventuelt har glemt, dem der har fået nyt hjem og dem jeg købte til Tellerups Lagersalg. Det kan godt være der ikke var nogen Fantasyfestival i Esbjerg i år, men det stoppede mig i hvert fald ikke 😂

Advertisement

2 meninger om “Nyt På reolen #128: All Them Books

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s