Cover Release: Serpent & Dove #3: Gods & Monsters

Nu var jeg jo ikke helt solgt på Serpent and Dove da jeg læste den, og jeg kommer nok heller ikke til at læse resten af serien – du kan finde min anmeldelse af bog 1 her. Men jeg synes coverne er flotte, og jeg er især vild med coveret til 3’eren. Serien har generelt fået virkelig gode anmeldelser, så jeg tænker det nok bare lidt er mig der har en unpopular opinion her 😂 Men altså, forsiderne er virkelig fine.

Guld og sølv på grå baggrund, det er simpelthen så pænt! Det er skønt at kigge på, fordi der en form for symmetri i det hele, og det gør det lidt til en fryd for øjet for mig. Der er så mange fine detaljer, og jeg kan isæt godt lide at både slangen og duen er med på forsiden, fordi det jo både er det serien hedder, men også titlen på den første bog. Jeg kan godt lide at symbolikken med slangen og baggrunden trækkes med ind og bliver en del af titlen, det synes jeg er super cool. Det er sådan et cover jeg har lidt svært ved at tage øjnene fra, og så jeg det i en boghandel ville jeg gå direkte hen og tjekke den ud.

Der er mange ting ved den her series design der er ret awesome. Se for eksempel hvordan coverne minder så meget om hinanden uden at være ens, hvordan titlerne også passer sammen og er arbejdet ind i coveret på samme måde. Der er så mange detaljer, for eksempel hvordan slangens hoved er anderledes på hver forside. Jeg har aldrig været fan af røde forsider, og som enkeltstående synes jeg godt nok Blood and Honey er meget rød. Men sammen med de to andre covers synes jeg det ser skide godt ud, og jeg kan sagtens se dem for mig stående på reolen, og det ville se kanon ud. Det minder om Empirium-trilogien af Claire LeGrand som har samme farvesammensætning, og det ser i hvert fald godt ud.

Gods and Monsters udkommer efter planen i august 2021, og du finder serien på Goodreads her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s