Cover Release: House of Dragons #2: War of Dragons

War of Dragons er anden bog i Jessica Cluess’ fantasyserie House of Dragons. Jeg ved ikke om det er en trilogi eller en serie, men det virker i hvert fald som om der kommer mere end to bøger. House of Dragons fik generelt rigtig fine anmeldelser da den udkom sidste år, og mange sammenligner den med Game of Thrones. Jeg har ikke selv læst den, jeg er lidt tøvende med alle de synspunkter bogen har, men jeg må indrømme at coveret trækker i mig – både coveret til etteren og coveret til den her.

Altså, waaaauw! Egentlig er det jo ikke det mest detaljerede cover, for der sker egentlig ikke rigtig noget i baggrunden men der er bare noget med ilden i bunden, farverne og dragevingerne der giver den her følelse af episkhed. Man trækker lige vejret ekstra dybt ind når man ser det og tænker ‘Oooooh!’ Jeg har jo ikke læst bøgerne, men jeg tænker at motivet med dragetronen passer godt til historien, og jeg elsker hvor dominerende og over the top den trone er. Wouldn’t mind sitting on that one tbh. Titels placering (og titlen i sig selv selvfølgelig) er også med til at give den der epicness-følelse, og jeg må indrømme at det er et af den slags covers jeg ville styre direkte mod i boghandlen. Og taglinen i toppen? Yaaaaas!

Forsiderne passer også godt sammen. Selvom de ikke er ens og der for eksempel er forskelle i titlens placering, så er jeg ikke i tvivl om at de tilhører sammen serie når jeg ser dem ved siden af hinanden. Jeg kan vældig godt lide når covers i en serie ligesom eskalerer ud udvikler sig, og når jeg ser de to her ved siden af hinanden er det præcis det jeg ser. Coveret til House of Dragons er episk, men coveret til War of Dragons tager det lige et nøk opad med mere ild og mere drama, og det giver fornemmelsen af at historien indeni også eskalerer og bliver mere spændende, og det er fedt.

War of Dragons udkommer 11 Maj i år, og du finder den første bog i serien, House of Dragons, her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s