Cover Release: The Ivory Key #1: The Ivory Key

The Ivory Key udkommer faktisk først om lang tid, der plejer ikke at være et cover så tidligt. Den står til at udkomme Januar 2022, og det er, så vidt jeg kan se, forfatter Akshaya Ramans første bog. Det er en jeg har tilføjet til min TBR for nylig, og det der lokkede mig var at det er en indisk-inspireret fantasy. Dem findes der mig bekendt ikke ret mange af, og det her med at i den her verden er magi en ressource – og så løber den ud, og derfor må fire royale søskende afsted på jagt efter magien. På Twitter skriver forfatteren selv at bogen er

“- YA fantasy about 4 dysfunctional royal siblings who must go on an Indiana Jones-esque quest for a mythical key hidden by a secret society.”

Yaaas, sign me up! Jeg er så klar på et Indiana Jones-esque eventyr! Coveret er også meget anderledes end noget fantasy-cover jeg har set, men jeg tror det passer meget godt i forhold til at historien er indisk-inspireret (jeg er ikke kulturekspert, så jeg kan tage fejl), men mønstret virker meget indisk, og jeg er vild med det!

In this epic YA fantasy debut, magic, a prized resource, is the only thing between peace and war. When magic runs out, four estranged royal siblings must find a new source before their country is swallowed by invading forces. The first in an Indian-inspired duology that’s perfect for fans of There Will Come a DarknessThe Gilded Wolves, and We Hunt the Flame.

Jeg synes også farvekombinationen er speciel, det forekommer mig ikke at jeg har set et cover i de her toner før. De klare røde, orange og blå mod den cremevide baggrund er fantastisk flot, og jeg kan lige se for mig at den kommer i hardcover med gulddetaljer på mønstret i baggrunden. Det ville være SÅ flot! Man kan sige at farverne måske clasher lidt, men jeg elsker det! Det er blikfang, især fordi mønstret også er nyt og anderledes i forhold til de fleste andre fantasycovers. Jeg kan godt lide dybden og dimensionerne, og jeg synes det hele har en tilpas detaljegrad til at jeg ikke føler mig overvældet. Tænker jeg Indiana-Jones-Adventure når jeg ser det? Nej, men jeg ville til gengæld med sikkerhed læse bagsiden hvis jeg så den i boghandlen, så det er helt fint med mig – og jeg synes virkelig den er flot, og så er jeg bare lidt mere tilgivende 😂

Den udkommer som sagt Januar 2022, og du finder den på Goodreads her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s