Cover Release: Crown of Feathers #3: Wings of Shadow

Jeg var jo ikke sådan specielt begejstret da jeg hørte Crown of Feathers som lydbog tidligere på året, men jeg ELSKER coverne til den her serie! Faktisk så meget at jeg lidt overvejer om bog to skal have en chance, bare fordi de er fantastisk flotte 😂 Coveret til 3’eren er uden tvivl det mest fantastiske af de tre, det er virkelig et episk cover!

Altså, waaaaauw! Det her cover er alt det et cover til en afslutning på en fantasytrilogi skal være. Det er fuld af drama og kapow-følelse, man kigger på det og tænker “Ooooooh!” Det er bare så actionpræget og giver forventningen om den her episke kamp i historien indeni – som bagsideteksten også lægger op til. Farverne er selvfølgelig helt fantastiske, de har virkelig ramt de mest fantastiske orange og gule nuancer til den flammende føniks.

Når man ser på de tre covers side om side er det jo også et fantastisk syn. De passer bare helt fantastisk sammen uden at være for ens, titlen er placeret det samme sted, motiverne passer sammen og til historien, og selvom coveret i midten stikker lidt ud ved at være mere farverig, så synes jeg ikke det gør spor. Jeg er i øvrigt kæmpe fan af, at titlen på hver bog også ligesom også passer til hinanden.

De to første bøger er udkommet, og bog 3, Wings of Shadow, udkommer efter planen 13. Juli næste år. Find den på Goodreads her.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s