Cover Release: Bladesmith #1: Blade of Secrets

Den her bog satte jeg på min TBR længe inden der kom et cover. Jeg faldt for beskrivelsen af historien og hovedpersonen, som er en teenager der arbejder som grovsmed, som lider af social angst. Jeg er en af dem der er temmelig introvert og nogle gange kæmper lidt med det sociale, og jeg kunne bare så godt tænke mig en historie med en hovedperson der også har det lidt stramt med mennesker nogle gange. Derudover synes jeg det lyder mega fedt med magiske sværd, og det hele lyder som en helt fantastisk, eventyrlig og spændende historie. Som bonus er coveret vildt flot:

Jeg ELSKER farven på coveret. Det er meget gyldent og orange selvfølgelig, fordi flammerne er everywhere, og det ser fandets godt ud og gør det hele meget eye-catching. Jeg synes alle de gyldne toner, ilden og detaljegraden giver sådan en episk følelse når man kigger på coveret, og umiddelbart lyder det jo også til at coveret passer til historien – magiske sværd og smedning af dem that is. Jeg kan godt lide skrifttypen på titlen, det er sådan en rigtig klassisk fantasy-skrifttype synes jeg, og den passer godt til hele viben både coveret og historien giver.

Blade of Secrets udkommer foreløbig 4. Maj 2021, og er temmelig sikkert den første bog i en trilogi. Du finder den på Goodreads her.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s