Nyt På Reolen #126: Et Fantask-haul

Det er en måneds tid siden jeg var i Irland og egentlig havde masser af bøger med mig hjem. Man kunne jo argumentere for at jeg så ikke behøvede købe flere – but we all know how that goes. Med mig til Irland havde jeg Ash Princess, og jeg endte med at synes den var så god at jeg bare virkelig gerne ville læsere videre i serien – men dem havde jeg jo ikke købt. Vi kom jo så hjem til Corona-krise og nedlukning af butikker, og så sp jeg at Fantask havde gratis fragt resten af Marts. Jeg tjekkede, og de havde Ashprincess #2 og #3 på lager, og vupti – så havde jeg købt mig en stak bøger. Jeg kunne jo naturligvis ikke bare nøjes med to bøger, så jeg købte fem.

Lady Smoke og Ember Queen er Ash Princess bog 2 og 3, og jeg har allerede læst dem. Faktisk læste jeg hele serien back to back, og den var virkelig god!

I Irland købte jeg Nyxia, den første bog i Nyxia-triaden af Scott Reintgen, som jo er manden bag Ashlords, som jeg læste tilbage i Januar og elskede. Jeg er ret sikker på jeg kommer til at elske Nyxia, så jeg købte bog 2 og 3 i den serie også.

Til sidste løbte jeg True North, bog #2 i True Born Trilogien. Jeg læste etteren sidste år og elskede den, så jeg har længe gerne villet have True North – og faktisk har jeg også købt den sidste bog i trilogien, True Storm, på bookdepository, men den er ikke dukket op endnu. Så har jeg hele serien og kan læse bog 2 og 3 lige efter hinanden, noget jeg er blevet ret glad for at gøre her på det sidste.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s