Nyt På Reolen #123: Fantasy-Festival Madness

Eller, så meget madness var det nu ikke, sidste år købte jeg 50 bøger, og i år var jeg altså ikke helt på samme niveau. Men det blev da til en pæn mængde alligevel, for jeg har jo som sædvanlig svært ved at stoppe mig selv. Ingen af bøgerne er anmeldereksemplarer, jeg købte hele molevitten selv.

Der er en god blanding af dansk og engelsk, men mest på engelsk. Jeg købte en hel del hos Fantask, og en enkelt hos Arnold Buscks stand.

Hos Fantask købte jeg As She Ascends af Jodi Meadows, bog 2 i Falles Isles trilogien. Jeg læste bog 1 i vinters og synes den var virkelig god, så jeg ville gerne læse videre i serien, og det var faktisk en jeg havde udset mig hjemmefra og håbet de havde med.

War Storm har jeg jo egentlig læst – eller, hørt på lydbog. Men jeg har kun de første 3 stående herhjemme, og jeg kunne alligevel lide serien nok til at jeg gerne ville have War Storm også, og den her udgave passer med de andre jeg har.

Roar af Cora Carmack er første bog i en YA Fantasy, som jeg har hørt booktubers sige rigtig meget pænt om. Det er nogle år siden den udkom, og jeg har flere gange kigget på den. Men toeren er først udkommet nu, og den blev ved med at blive udskudt og udskudt, så jeg turde ikke købe Roar før jeg var sikker på at serien ikke var helt død. Den her udgave er i øvrigt en af de der rigtig rare, floppy paperbacks som jeg elsker.

Jeg købte også Wilder Girls, som vistnok er en standalone. Chelsea Palmer fra youtube snakkede helt vildt godt om den, og den lød virkelig som noget jeg ville elske. Creepy, gory og dystopi? Yaaas!

Serpent and Dove har jeg kigget på før, det er en ny udgivelse der lige er kommet her i starten af september, og jeg må idnrømme at titlen og coveret virkede meget kliche på mig, og jeg var egentlig ikke super interesseret. Så læste jeg bgasiden på den, som siger noget om hekse og heksejægere, mord og umulig kærlighed, og den lød bare så mørk og dyster, at jeg var solgt med det samme. Det er den første i en serie, højst sandsynligt en trilogi.

Godblind er også en bog jeg har kigget på længe, og den er også beskrevet som mørk, dyster og blodig, Det er fantasy, og den har faktisk ikke den bedste rating på Goodreads. Men Oh Well, det havde The Sin Eater’s Daughter heller ikke, og den elskede jeg!

Dread Nation er noget fremtids-USA med zombier, og som var meget omtalt da den kom ud, fordi der er et eller andet med race deri. Jeg har ikke lige helt nogen idé om hvad det indebærer, ud over at hovedpersonen er sort, men den lyder spændende og anderledes – og den har virkelig et fantastisk cover og en fantastisk ryg.

Hos Turbine købte jeg de to første bøger i The Raven Cycle, Ravnedrengene og Drømmetyvene. De kostede 100 kroner stykket, og det synes jeg var en fin pris. Ønskemageren er den selvstændige toer i Ravenspire-serien, og den kostede en 50’er – virkelig god pris!

Hos Dreamlitt købte jeg The Martian, også til en flad 50’er. Igen, virkelig god pris! Jeg har læst The Martian og elskede den, så den ville jeg gerne have hjem på reolen, og jeg har faktisk jævnligt kigget efter den i Læsehesten når jeg har været der forbi hvis nu de skulle have fået den.

Vi var jo som sagt en smut forbi Bogormen om lørdagen, og der købte jeg Glamhuggerens Forbandelse, som er første bog i Quint-Trilogien og en del af En Historie Fra Knaten-universet. Det betyder, at jeg nu kun mangler nummer to Quint-trilogien for at have dem alle sammen, yay! Jeg købte også The Black prism af Brent Weeks, som er første bog i en trilogi, og den er praktisk taget ny og kostede 40 kroner.

Susessen havde købt en samlet udgave af The Archived og The Unbound, så hun ville gerne af med The Archived – og den ville jeg vældig gerne have, så det var mega awesome!

Hos Arnold Busck købte jeg en enkelt bog, The Priory of the Orange Tree, som er en enkeltstående fantasy der har fået helt fantastiske anmeldelser. Det er en ordnetlig moppedreng på 800 sider, så min frygt for murstensbøger bliver i den grad vakt – men den lyder helt fantastisk, og den kostede faktisk kun 149 kroner, og det synes jeg er en rigtig god pris for sådan en mastodont.

Til sidst købte jeg Bjertaget 1 og 2 af Sidsel Sander Mittet hos forlaget facet, hvor der var 2 for 200 kroner. Det synes jeg var en rigtig god pris, og jeg vil gerne give 100 kroner for en fin hardback – og Bjergtaget 2 er jo en helt ny udgivelse, så det var fedt.

Så altså, ikke helt så mange bøger som sidst, men jeg er faktisk rigtig glad for alle dem jeg har købt, og føler heller ikke jeg har brugt for mange penge, og det gjorde jeg altså lidt sidste år.

Advertisement

2 meninger om “Nyt På Reolen #123: Fantasy-Festival Madness

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s