Tegneserieanmeldelse: W.I.T.C.H: Kandrakars Hjerte, del 3

039823ioxdhmlroohoqywr

pink 5 stjerner

 

 

  • Titel: Kandrakars Hjerte, Del 3
  • Serie: W.I.T.C.H-Sagaerne #6
  • Forfatter: Elisabetta Gnone
  • Forlag: Egmont
  • Udgivelse: 2004
  • Genre: Fantasy, Magi

 

 

Det er endelig lykkedes for den onde Nerissa at stjæle Kandrakars Hjerte. W.I.T.C.H prøver at få fat på Cassidys Stjerne, som nu er det eneste der kan redde Kandrakar.

Livet i Heatherfield er heller ikke problemløst. Cornelia og Caleb må tage et svært valg, og en ny mand dukker op i Wills liv og komplicerer hendes hverdag.

Ingenting bliver nogensinde som før igen. Eller hvad?

Det her var helt klart min favorit i serien ind til videre, jeg elskede at der var så meget der handlede om hverdagslivet i Heatherfield – eller, så hverdagsagtigt som det nu kan blive når man følger fem piger med magiske kræfter. I hvert fald kunne jeg virkelig godt lide at meget af historien handlede mere om pigernes indbyrdes forhold og venskaber, deres fyre og nogle af de store, svære følelser såsom jalousi, hjertesorg og frygt.

Jeg kunne virkelig godt lide de problemer Caleb og Cornelia gik igennem. Jeg synes det var rart at det hele ikke bar var solskin og sommerblomster, hvis i forstår hvad jeg mener?  Jeg kunne måske godt have brugt at det blev forklaret lidt bedre hvad problemet egentlig var, og at de fik lidt mere tid sammen før problemerne begyndte at opstå, men overall synes jeg det var spændende og blev håndteret godt.

Jeg elskede twisted med den nye mand i Wills liv, holy shit det kom ud af det blå, og jeg elskede det! jeg slugte det råt, og jeg synes det er mega spændende. Jeg kunne også godt lide al det med Will og Mandy, jeg synes virkelig det interessant, og rart oigså at få plads til pigernes problemer der ikke nødvendigvis har noget med Kandrakar eller Meridian at gøre.

Jeg har allerede bestilt de næste tre på biblioteket, som lyder titlen Tilbage til Arkanta, og jeg glæder mig! På et tidspunkt når jeg dertil hvor der ikke blev oversat flere til dansk, og så er min plan at fortsætte på engelsk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s