Tegneserieanmeldelse: W.I.T.C.H: Kandrakars Hjerte, del 2

039822mnesroqnuvtvhcyi

pink 5 stjerner

 

 

  • Titel: Kandrakars Hjerte, Del 2
  • Serie: W.I.T.C.H-Sagaerne #5
  • Forfatter: Elisabetta Gnone
  • Forlag: Egmont
  • Udgivelse: 2004
  • Genre: Fantasy, Magi

 

 

Nerissa, en forhenværende vogter, vender tilbage for at stjæle Kandrakars Hjerte. På grund af hendes ugerninger i fortiden har De Vises Råd holdt hende indespærret i lang tid. Nu er hun fri og vild efter at få hævn!

Witch-pigerne får snart Nerissas magiske kræfter at føle. Ved hjælp af sine onde tjenere finder hun konstant på nye måder at ramme pigerne på.

I den her bog kommer der i den grad fart på spændingen, og den slutter på den mest nervepirrende måde. Thank God jeg lånte den næste bog på biblioteket sammen med den her, for jeg ville have hadet at skulle vente! Den her var virkelig spændende og svær at slippe, og det elsker jeg!

Pigerne bliver mere og mere splittede i den her bog, og især Will kæmper virkelig i den sidste halvdel af bogen. Will er min favoritkarakter, så selvfølgelig var det ikke rart at se hende kæmpe med alle de svære følelser, men på samme tid er det også rart at følge hende kæmpe med det, fordi det gør noget virkelig godt for hendes karakter og for forholdet til de andre piger.

I den her bemærkede jeg ikke så mange problemer med rækkefølgen på billederne, men det kan godt tænkes at det var fordi jeg var fuldstændig opslugt af historien. I hvert fald var det ikke noget jeg synes jeg lagde mærke til, og efter at have læst den kan jeg heller ikke lige komme i tanke om noget steder hvor det var et problem.

Igen får den her serie masser af varme anbefalinger herfra, jeg elsker den!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s