Cover Release: Grænsen til Trafallas #3:Den Sidste Alliance

Jeg så Julie M. Days post på Instagram hvor hun afslørede coveret til den sidste bog i Grænsen til Trafallas-serien, og wauw! Holy shitzies for et fantastisk cover! Jeg vil sige coverne til den her serie generelt er blevet mere og mere fantastiske, og jeg skal gerne indrømme jeg ikke var sådan super vild med coveret til den første. However, det her cover må tage prisen som et af de mest fantastiske fantasy-covers – hallo, der er drager og ild jo!

Image-13

Noget af det bedste ved det her cover er selvfølgelig dragen, drager er awesome! Den her er fantastisk flot tegnet, den er skræmmende og lidt creepy, og stor og aldeles ildspyende. Og al den ild, kamp og blod er helt fantastisk, for det giver coveret en hel masse action og kapow-følelse når man kigger på det. Og når det nu også er den sidste bog i serien, så er det helt perfekt med et cover som det her, for det giver indtrykket af den her vilde, episke finale med ild, blod, krig og drager, og kontrasten mellem de lyse og mørke skyer på himlen giver endnu mere til den følelse.

egfergergerg

Som serie synes jeg også coverne er fantastiske sammen. Det kan godt være jeg ikke er så vild med coveret til den første, men det passer ind sammen med de andre, og det er tydeligt at se at de tilhører samme serie. Jeg kan godt lide at man har placeret bogens titel samme sted på alle tre, for det giver en god følelse af overensstemmelse og symmetri. Jeg synes også coverne viser historiens udvikling godt, at der sker mere og mere i takt med at historien optrappes for hver bog.

De to første bøger er jo udkommet, og mig bekendt udkommer 3’eren her i løbet af de næste par måneder. Julies hjemmside siger slut-sommer, og jeg tænker den i hvert fald udkommer inden eller på årets fantasyfestival i Esbjerg. Du kan tjekke Julie M. Day ud på hendes hjemmeside her, og den første bog finder du på Goodreads her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s