Tegneserieanmeldelse: W.I.T.C.H: De Tolv Porte, Del 1

17908830

pink 4 stjerner

 

 

  • Titel: De Tolv Porte, del 1
  • Serie: Witch-Sagaerne #1
  • Forfatter: Elisabetta Gnone
  • Forlag: Egmont
  • Udgivelse: 2003
  • Genre: Fantasy, Magi

 

 

 

 

Tegneserie. 5 piger på 13-14 år, Will, Irma, Taranne, Cornelia og Hay Lin, bliver af højere magter udvalgt til at bekæmpe onskaben i Det mørke Rige. Alle pigerne bliver udstyret med forskellige magiske kræfter.

Jeg genopdagede W.I.T.C.H da jeg faldt over de samlede udgaver i Fantask. Det var godt nok på engelsk, og lige da ville jeg hellere have bøger end tegneserier. Men jeg kunne ikke slippe tanken om W.I.T.C.H, som fyldte helt vildt meget i mine teenageår. Jeg elskede W.I.T.C.H, og så faldt jeg over den første samlede udgave på dansk i min lokale brugtbogshandel Læsehesten, og vupti, så kom den med hjem.

Jeg må sige at det var et glædeligt gensyn, jeg havde helt glemt hvor sjov, hyggelig og spændende den her serie er. Jeg elsker dynamikken imellem de fem piger, ig især synes jeg Will og Cornelias mundhuggeri er vildt sjovt! Der er i det hele taget god humor, og jeg kan også rigtig godt lide måden den er tegnet på.

Den er nem at læse og nem at følge med i, også selvom det er ved at være temmelig mange år siden jeg har læst tegneserier sidst. Der er en gang imellem hvor billedrækkefølgen ikke var helt logisk for mig, men jeg ved altså ikke helt om det skyldes at jeg lige skulle tilbage i tegneserie-mode eller hvad. I hvert fald var det ikke værre end at jeg sagtens kunne følge med.

Mig bekendt udgives de vist ikke mere på dansk, men de udgives på engelsk, hvor der vist også er udkommet flere bind af de samlede udgaver end der blev på dansk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s