Læseåret 2018 – De 10 Bedste Bøger

Den her liste er lidt i tilfældig rækkefølge, for jeg synes det er mega svært at skulle stille dem op som en liste. Men der er ingentvivl i mit hjerte om at Nevernight af Jay kristoff var årets absolut mest fantastiske læseoplevelse, og en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst. Fuck den var fantastisk! Lydbøgerne får et separat indlæg senere btw.

34503674

Jay Kristoff: The Nevernight Chronicle #1: Nevernight

Den her bog tog fuldstændig røven på mig. De første 50 sider var en pine, og jeg tænkte at det her var noget af det værste bavl jeg nogensinde havde læst. Men folk sagde jo at den var så god, så jeg besluttede at give den lidt mere tid, og bum – så faldt jeg pladask for den. Den var så fucking god! Anmeldelse her.

30339493

Makiia Lucier: Isle of Blood and Stone #1: Isle of Blood and Stone

Hvis du skal tage en fantasybog med på stranden, så er Isle of Blood and Stone helt perfekt. Faktisk er den bare mere eller mindre perfekt, den er vildt spændende, med gode, interessante karakterer, hemmeligheder og løgne og den mest fantastiske Caribisk-agtige stemning. Jeg elskede den! Anmeldelse her.

40106996

Peter V. Brett: The Demon Cycle #2: Ørkenspyddet del 1 og 2

Ørkenspyddet er anden bog i The Demon Cycle, og første bog var min absolutte favorit i 2017. Fuck den var god, og Ørkenspyddet skuffede overhovedet ikke. Det er simpelthen en fantastisk fantasyserie, og jeg kan ikke vente til næste bog. Kom med den nu! Anmeldelse af del 1 her og del 2 her.

2d994bbb90214bff3feb7ddec9cbb25828f83380

Natalie Decker: Offsides #1: Forkert Nummer

Forkert Nummer var den sidste bog jeg læste i 2018, og jeg freaking elskede den! Den var så sød og fluffy og fantastisk, med skønne karakterer og en spændende historie, og jeg fløj bare igennem dem. Det er en rigtig feel good-historie, og det var awesome! Anmeldelse n har jeg ikke skrevet endnu, men for fanden den var fantastisk!

10908954

Karen Marie Moning: Fever #1: Darkfever og Fever #2: Bloodfever

Fever-serien har stået ulæst på min reol i evigheder, og Oh. My. God! Kæmpe fejltagelse, for den serie er simpelthen fantastisk! Den er dødspændende, fuld af creepy feer og uhyggelig stemning, mysterier og mystik, en sexy love interest og Mac som hovedperson er så awesome og kick-ass! Anmeldelse af Bog 1 her og bog 2 her.

36520293

Colleen Hoover: Det Ender Med Os

Det Ender Med Os tog mig fuldstændig med storm. Selvom den helt klart har et budskab, så føles det ikke som om den er skrevet med det budskab som formål, det føles som en virkelig historie med virkelige mennesker, og den var simpelthen så god! Det var en total pageturner og sådan en bog man bare forsvinder ind i, og jeg elskede den! Anmeldelse her.

41567894

Aurora Rose Reynolds: Indtil November #1: Indtil November

Indtil November er endt på den her liste, fordi den stadig flere måneder senere gør mig helt glad indeni når jeg tænker på den. Det er bare den sjoveste, sødeste og mest fantastiske romance, og det er sådan en bog man bare flyver igennem og bliver glad i låget af. Anmeldelse her.

oweruighoerg

Boris Hansen: Panteon-Sagaen #3: Panteons Prøve, del 1 og 2

Jeg føler lidt de to her bør nævnes sammen, for som samlet historie var det en helt fantastisk 3. bog i serien. Boris Hansen kan bare noget med plot og karakterer, shit den var god! Anmeldelse af del 1 her og del 2 her.

13075323

Maria V. Snyder: Healer-serien (Touch of Power, Scent of Magic, Taste of Darkness)

Healer-serien er noget af det bedste fantasy jeg har læst, og jeg elskede simpelthen den her serie til døde. For fanden hvor var den god, Maria V. Snyder skriver de mest fantastiske karakterer, og hele universet og historien i Healer-serien er fucking fantastisk. Anmeldelse af Touch of Power her, Scent of Magic her og Taste of Darkness her.

Reklamer

En mening om “Læseåret 2018 – De 10 Bedste Bøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s