Nyt på Reolen #118: Julegaver og anmeldereksemplarer

Indlægget indeholder anmeldereksemplarer

Jeg må hellere se at blive bedre til at få lavet jævnlige bookhauls, så her kommer hvad jeg har fået ind ad døren de sidste par måneder + årets julegaver, som har været mega fantastiske. Der er et par anneldereksemplarer der mangler på billederne, blandt andet Mortal Engines #1 og #2, som jeg fik tilsendt af forlaget Alvilda, og Hjem til Jul af Joanna Bolouri, som jeg har fået af forlaget Palatium Books. De er alle sammen læst og anmeldt, men jeg havde dem ikke lige ved hånden til billederne, så fotografik bevismateriale må i undvære.

2018-12-27 19.19.31.jpg

Stakken til venstre er julegaverne, og dem til højre er anmeldereksemplarerne, minus de par stykker jeg allerede har nævnt.

2018-12-27 19.20.11.jpg

 

Ravnenes Hvisken 3 er jeg jo super exctited for – shit jeg glæder mig til at læse den! Den Halve Krig er 3. bog i serien om det Splintrede Hav, hvor de første to også har været vildt gode. Sorteskyggeren er toeren i Spellslinger-serien, hvor jeg også syntes etteren var virkelig god!

2018-12-27 19.20.39.jpg

Jeg fik faktisk to eksemplarer af Sorteskyggen, så jeg byttede den ene til A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab, og The Young Elites af Marie Lu, begge bøger jeg virkelig gerne vil læse og har haft lyst til at købe længe! The Name of The Wind fik jeg i den fantastiske jubilæumsudgave, som er så awesome det forstår man slet ikke. Hardcover, med kort og illstrationer, røde kanter på siderne og virkelig lækker papirkvalitet.

2018-12-27 19.21.11

Beklager lyset på det her billede, men jeg kunne ikke lige overskue at tage det om efter bøgerne var sat på plads eller redigere i det. Smaragdhavet er sidste bog serien om Det Glitrende Hof, og det er en af mine mest ventede udgivelser i år. Shit jeg glæder mig til den bog! Den er fra forlaget Alvilda. Ørkenblod er en enkeltstående fantasy af Nick Clausen, som jo er manden der gav mig Cirinos Fortælling, en sindssygt god bog som jeg elskede, så jeg er spændt på om den her er lige så awesomne. Den er fra forlaget Facet.

Arlo Finch i Flammernes Dal er første bog i serien om Arlo Finch, som jeg tror er noget middlegrade fantasy of sorts. Den har fået vildt meget hype i hvert fald.

Fra Palatium Books har jeg fået Fanget i Caribien, som er sidste bog i serien om Katie og huset på den lille Caribiske ø. Forkert Nummer læser jeg lige nu, og det er en virkelig sød og letlæst YA romance, hvor romancen er sådan en slags hate to love situation, som jeg altid elsker.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s