Cover Release: The Valiant #3: The Triumphant

Ud over The Valiant har Lesley Livingston også skrevet Wondrous Strange-serien, der også er oversat til dansk med titlen Vinterkongens Datter. Den serie har jeg læst, og kunne vældig godt lide den første. De to næste knap så meget, men jeg har helt klart mod på mere, og den her serie lyder virkelig spændende! Det er romersk/gladiatorinspireret YA fantasy, og det lyder som om den er fuld af badassness, og det elsker jeg!

37835874

Og wauw for et actionpræget cover! Det er helt vildt episk og awesome, og de tre piger er mega fierce! Jeg synes farverne er trælse, det hele føles lidt udvasket og brækgrønt, men pigerne ser virkelig fantastiske ud! Jeg er ikke sikker på jeg ville være draget til det her cover, mest fordi det på lang afstand bare ser meh ud, selvom der faktisk er ret meget awesomehed over pigerne.

oiwefoiwehf

Soom serie passer de to første bøger godt sammen, men jeg synes altså ikke farverne på 3eren passer ind overhovedet. Var det nu også nødvendigt at lave den brækgrøn? Men jeg kan godt lide detaljen med at der en pige på coveret til etteren, to på det til 2’eren og 3 til det på 3’eren, det er lidt cool!

The Triumphant skulle være sidste bog i serien, og den udkommer februar 2019. Du finder 1’eren på Goodreads her.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s