Cover Release: The Honors #2: Honor Bound

Honor Amongst Thieves er første bog i den her serie, som er YA science fiction. Jeg har ikke læst den, men det er noget med en pige der bliver udvalgt til at tage ud på en ekspedition for at udforske universets grænser. Honor Amongst Thieves udkom januar i år, og Honor Bound udkommer efter planen januar 2019, altså om et halvt års tid.

Jeg var fuldstændig forelsket i coveret til etteren, hold nu kæft hvor er det pænt! Det er så meget sci-fi og har de mest fantastiske farver og detaljer – og toeren er heldigvis lige så fantastisk flot.

38496253

Jeg knuselsker baggrundsfarverne, årh hvor er det bare en fryd for mit øje altså ❤ Jeg elsker hvordan man kan se konturerne af rumskibet mod den farvede baggrund, jeg elsker at nogle af O’erne er planeter, og jeg elsker hvordan det hele bare skriger science fiction. Komplet win for mig! Uh, og catchphrasen er god!

oqihrowi3hr

Åh, og de er jo fantastiske sammen de to! Farverne passer skide godt, temaet er klart det samme, det er tydeligt at de tilhører samme serie, det hele spiller bare. Så pæn en serie ❤ Mig bekendt kommer der tre bøger i serien ialt, hvor toeren så altså udkommer januar 2019.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s