Cover Release: The Glass Spare #2: The Cursed Sea

Jeg har ikke læst den første bog i den her serie, men jeg har læst Lauren DeStefanos Wither-serie. Jeg kunne vældig godt lide den første bog, men derefter gik det lidt ned ad bakke. Ikke nok til at skræmme mig fra at læse mere fra hende, og den her serie lyder virkelig spændende! Det er fantasy, der er krig, hemmeligheder og magiske evner, og hovedpersonens berøring kan gøre folk til juveler – tænk Kong Salomons Hånd eller noget i den dúr. Jeg er mega dårlig til at forklare hvad en bog handler om, men du kan tjekke den første bog ud på Goodreads her.

36039317

Coveret til toeren er faktisk vældig fint når man ser det tæt på. Der er masser af detaljer og kapow-effekt, og at skibet og det er lavet af krystaller passer jo tilsyneladende godt med bogens indhold, noget jeg sætter pris på. Jeg bliver altid lidt sur hvis jeg køber en bog med en drage på, for at opdage at der slet ikke er drager med. Don’t do that to me! Men honestly, på afstand er coveret bare ikke rigtig eyecatching, fordi alting er så mørkt. Men up close er det nice!

oihgoeirhg

Jeg kan helt klart bedst lide coveret til toeren, men jeg synes de ser fantastiske ud sammen! Det er helt klart en serie, det er man ikke i tvivl om når man ser dem sammen, og jeg synes de komplementerer hinanden virkelig godt.

The Cursed Sea udkommer efter planen 18. December i år, og skulle være bog to i en trilogi.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s