Cover Release: The Thousandth Floor #3: The Towering Sky

Det her må uden sammenligning være det flotteste af de tre covers i serien. Holy smokes det er pænt! Jeg har ikke læst hverken den første eller den anden bog i trilogien, men jeg har hørt den beskrevet som slags dystopisk mysterie/thriller, hvor historien fortælles fra flere synspunkter, og jeg har hørt at den skulle være perfekt for fans af Pretty Little Liars og Gossip Girl – tit har jeg faktisk set den beskrevet som en slags futuristisk Gossip Girl.

36039298

Årh altså jeg elsker det ❤ Jeg får den fedeste stemning af det, sådan en slags impending doom/wauw-følelse når jeg kigger på det, og det skyldes jo nok egentlig mest måden solen glimter frem bag tårnet på. For helvede det ser godt ud altså! Jeg elsker hvordan det ligner en smuk, regnfuld morgen, og hvordan alle de andre højhuse lige stikker snuden op over skydækket. Og catch-phrasen er fed!

oeirhgoeirhg

Jeg synes der var for stor kontrast mellem de to første covers dengang coveret til toeren udkom, men nu hvor coveret til 3’eren er kommet synes jeg faktisk serien tager sig virkelig godt ud sammen! Der er en klar rød tråd, de komplimenterer hinanden godt, jeg synes det fungerer super!

The Towering Sky udkommer 28. August 2018, og du finder den på Goodreads her. Den første bog er oversat til dansk, og jeg forestiller mig at toeren udkommer på dansk i løbet af i år – sikkert til efteråret. Det er spekulation, så hæng mig ikke op på det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s