Cover Release: The Lady Janies #2: My Plain Jane

Den her serie er en slags historiske gendigtigninger, hver af de tre med et nyt synspunkt, men med en overall historie der væver sig ind over hinanden, lidt på samme måde som The Glittering Court-serien. Den første bog har Lady Jane Grey som hovedperson, og den her har Jane Eyre som hovedperson. Jeg har hørt den første bog beskrevet som hysterisk morsom, morbid, sjov, skør og snedigt udtænkt, lidt karikatur-agtig og Monty Python-agtig. Count me in!

36301023

I forhold til coveret, så kunne jeg i lang tid ikke rigtig lide det. Blå med gul skrift får det lidt til at ligne et tilbudsskilt, men jo mere jeg kigger på det, jo mere elsker jeg det! Jeg kan vældig godt lide pigen i baggrunden, det tøj hun har på og hele den her fine, delikate vibe jeg får fra det. Ja, teksten er gul, men nu synes jeg mere det er fancy og eyecatching end tilbudsskilt-agtigt.

wefwefwef

Og så passer de jo faktisk også vældig godt sammen! Ja, der er forskel på farverne og sådan, men jeg synes faktisk ikke det gør noget. Jeg kan godt lide at det ser ud som om det er det samme filter der er blevet brugt på de to baggrundsbilleder og at titlerne er så ens, det får det til at se vældig symmetrisk og pænt ud – me like!

My Plain Jane udkommer 26. Juni, og du finder den på Goodreads her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s