Lydbogsanmeldelse: The Madman’s Daughter #3: A Cold Legacy

16182308

pink 4 stjerner

 

 

  • Titel: A Cold Legacy
  • Serie: The Madman’s Daughter #3
  • Forfatter: Megan Sheperd
  • Tid: 11 timer 55 minutter
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Genre: YA Historisk Horror
  • ISBN: 9780062346452

 

BAGSIDETEKSTEN INDEHOLDER SPOILERS!

 

After killing the men who tried to steal her father’s research, Juliet—along with Montgomery, Lucy, Balthazar, and a deathly ill Edward—has escaped to a remote estate on the Scottish moors. Owned by the enigmatic Elizabeth von Stein, the mansion is full of mysteries and unexplained oddities: dead bodies in the basement, secret passages, and fortune-tellers who seem to know Juliet’s secrets. Though it appears to be a safe haven, Juliet fears new dangers may be present within the manor’s own walls. Then she uncovers the truth about the manor’s long history of scientific experimentation—and her own intended role in it—forcing her to determine where the line falls between right and wrong, life and death, magic and science, and promises and secrets. And she must decide if she’ll follow her father’s dark footsteps or her mother’s tragic ones, or whether she’ll make her own. With inspiration from Mary Shelley’s Frankenstein , this breathless conclusion to the Madman’s Daughter trilogy is about the things we’ll sacrifice to save those we love—even our own humanity.

[Sponsoreret] – Hørt via Mofibo, som har sponsoreret abonnementet.

Årh hvor har det her været en skøn serie! Historien har virkelig været god hele historien igennem, og alle tre har været en fornøjelse som lydbog. A Cold Legacy var lige så god som de to første, den var uventet og overraskende, og settingen var fænomenal!

Jeg elsker bøger der overrasker, den slags bøger hvor man ikke kan gætte hvad der kommer til at ske. Sådan en er den her, og selvom det er den sidste bog, så var den virkelig fuld af overraskelser og vilde plottwists, og den er lige så spændende som de første to. Slutningen overraskede mig virkelig meget, men på den bedste måde. Det er en af den slags slutninger, som er tilfredsstillende og overraskende på samme tid, og jeg var efterladt virkelig glad og tilfreds med måden det hele sluttede på.

Det eneste der egentlig ikke fungerer er romancen. Jeg tror bare aldrig jeg bliver fan af den som Juliet har valgt – jeg synes han er træls og overbeskyttende, som om han ikke tror Juliet kan noget selv. Derudover synes jeg også at Juliet nogle gange gør livet lidt rigeligt svært for sig selv. Nogle gange holder hun på hemmeligheder selvom det ikke rigtig giver mening for eksempel.

Men derudover holder den niveauet hele vejen til slutningen. Jeg elsker plottet, hvordan den var så spændende at jeg kørte en lille omvej ind imellem for at lytte lidt mere, oplæseren var helt fantastisk, og den har en virkelig god creepy stemning. Især den lille den vi bliver introduceret til er definitionen af creepy. Det er mørkt, mystisk, blodigt og bizart, I love it!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s