Cover Release: Frostblood Saga #3: Nightblood

Jeg er godt nok skuffet over det her cover! Jeg kunne egentlig godt lide de første to, men det her er jeg virkelig ikke fan af. Selve serien vil jeg vildt gerne læse, det er YA fantasy med magi og romance, og det er vist noget elementar-magi af en art, sådan lyder det i hvert fald på bagsideteksten til den første bog.

36139392

Altså, for det første får jeg slet ikke fantasy-vibes af det cover, jeg tænker mere på sexede vampyrer alá Black Dagger Brotherhood. Det røde er bare så dominerende, og jeg synes egentlig lidt det hele ser ud som om de har sparet en ordentlig coverdesigner væk. Det er udgnidret og der mangler virkelig detaljer. Hvis jeg så den her i boghandlen ville jeg nok ikke tage mere en hurtigt kig på den, og jeg tror heller ikke jeg ville have lyst til at samle den op, læse bagsiden og købe den. Nu er det jo så heldigvis ikke den første bog i serien, men alligevel.

weihfowiehfoi

Coveret til de to første er altså bare så meget pænere! Farverne er bedre, der er flere detaljer og de ser bare ud af meget mere, hvor det her til den 3. bog egentlig bare ligner noget der er bikset sammen i en fart. Meh. Stilen fra de første to holder den godt nok, og man kan godt se de er en del af en serie, men jeg synes virkelig det sidste cover ser så billigt og træls ud sammenlignet med de to andre. Men okay, rød er heller ikke ligefrem min yndlingsfarve, haha!

Night Blood udkommer 5. Juni 2018, og du finder den på Goodreads her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s