Cover Release: The Conqueror’s Saga #3: Bright We Burn

Den her serie skulle være en slags genfortælling af Dracula-myten, men med en kvindelig hovedperson. Det er YA historisk fantasy-esque og jeg har faktisk kun hørt fantastiske ting om den. Jeg har ikke læst den endnu, men den står ret højt på min TBR-liste. 3’eren udkommer til juli, og faktisk er jeg vildt splittet over det her cover – jeg elsker det, men samtidig synes jeg faktisk det er lidt … mærkeligt? skørt?

22817368

Jeg er faktisk virkelig tiltrukket af det cover. Det har mega meget kapow og blikfang, og jeg kan næsten ikke holde op med at kigge på det. Det her er sådan et cover jeg ville zoome direkte hen til i boghandlen. Farverne er fantastiske, og titlen er i øvrigt også awesome – den lover noget episk og vildt spændende, og det elsker jeg!

Men – hvorfor er der et granatæble på coveret? Er det meningen det skal være et hjerte of sorts? Det eneste jeg ser er et spyd der smadrer et granatæble, og det er altså bare helt absurd fjollet! Her er det her cover, der prøver at være episk og awesome, og så er der et freaking granatæble på? But why? I don’t get it!

Så jeg er ret ambivalent, jeg elsker det egentlig lidt, fordi jeg ikke kan tage øjnene fra det, men jeg får også lidt lyst til at fnise, fordi det er et granatæble, og det er altså bare underligt!

owefowiehf

Det passer egentlig vældig godt med de to foregående, stilen er klart den samme, og man kan godt se de hører til samme serie. Jeg synes stadig toeren er lidt for mørk i farverne sammenlignet med de to andre, men så slemt er det nu heller ikke.

Bright We Burn udkommer juli 2018, og du finder den første bog i serien på Goodreads her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s