Anmeldelse: Healer #2: Scent of Magic

16082550

pink 5 stjerner

 

 

  • Titel: Scent of Magic
  • Serie: Healer #2
  • Forfatter: Maria V. Snyder
  • Antal Sider: 414
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Mira
  • Genre: YA Fantasy
  • ISBN: 9781848452046
  • Læst: 3/1 til 13/1

 

Hunted, Killed—Survived?

As the last Healer in the Fifteen Realms, Avry of Kazan is in a unique position: in the minds of her friends and foes alike, she no longer exists. Despite her need to prevent the megalomanical King Tohon from winning control of the Realms, Avry is also determined to find her sister and repair their estrangement. And she must do it alone, as Kerrick, her partner and sole confident, returns to Alga to summon his country into battle.

Though she should be in hiding, Avry will do whatever she can to support Tohon’s opponents. Including infiltrating a holy army, evading magic sniffers, teaching forest skills to soldiers and figuring out how to stop Tohon’s most horrible creations yet; an army of the walking dead—human and animal alike and nearly impossible to defeat.

War is coming and Avry is alone. Unless she figures out how to do the impossible … again.

Fuuuuck altså! Den første var så fantastisk at det var svært at sætte ord på, men den her er endnu bedre – man skulle jo ikke tro det var muligt, men det var den virkelig! Det her bliver 100% en af min all time favoritserier. For helvede den er god!

Den første bog er fuld af overraskelser og plottwists, og det er den her også. Fuck nu af hvor var det spændende! Der er gang i så meget, men det går aldrig for stærkt, og hvert eneste kapitel efterlader dig med en cliffhanger of sorts der giver dig lyst til at læse bare ét kapitel mere. Krigen er i fuld sving, og der sker en hel masse på den front, der sker en masse med Avry og Kerrick, der sker en masse med det her Death Lily/Peace Lily-halløj, og en ny mulig trussel fra syd. Der er alle de her små plottråde, som efterhånden flettes sammen, og det bedste af det hele er at man hele tiden bliver overrasket. Der er ikke noget som helst der er forudsigeligt, og jeg elskede det!

Jeg elskede, hvordan alle karakterer er så virkelige og føles som rigtige personer, og jeg er fuldstændig vild med Avry! Hun er bare så badass, lynende intelligent og har humor, årh hvor er hun fantastisk altså! Vi introduceres også tilæ nye karakterer, og igen – Maria V. Snyders karakterer er så levende, at det er en fantastisk oplevelse at læse.

Jeg bliver også nødt til at rose forfatteren for at være en allerhelvedes snedig rad. Dels så blev bogen ved med at overraske, og dels så ER det bare en snedig bog. Det hele er gennemtænkt og gennemført, og der bliver brugt tid på sådan noget som politisk magtspil, at Avry kan spekulere over hvad Tohons næste træk er, krigsstrategi, alt det der, og det er simpelthen fantastisk!

Og ja, det her er en stor ros-fest, for jeg har virkelig intet at sætte på noget som helst. Egentlig er der ikke så meget andet at sige end at den her serie skal du simpelthen læse, den er helt fantastisk! ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s