Lydbogsanmeldelse: Love at Stake #1: How to Marry a Millionaire Vampire

263179

pink 5 stjerner

 

 

  • Titel: How to Marry a Millionaire Vampire
  • Serie: Love at Stake #1
  • Forfatter: Kerrelyn Sparks
  • Tid: 11 timer 35 minutter
  • Udgivelse: 2005
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Harper Collins
  • ISBN:  9780062097477

 

Nobody said love was perfect…

Roman Draganesti is charming, handsome, rich…he’s also a vampire. But this vampire just lost one of his fangs sinking his teeth into something he shouldn’t have. Now he has one night to find a dentist before his natural healing abilities close the wound, leaving him a lop-sided eater for all eternity.

Things aren’t going well for Shanna Whelan, either. After witnessing a gruesome murder, she’s next on the mob’s hit list. And her career as a dentist appears to be on a downward spiral, because she’s afraid of blood. When Roman rescues her from an assassination attempt, she wonders if she’s found the one man who can keep her alive. Though the attraction between them is immediate and hot, can Shanna conquer her fear of blood to fix Roman’s fang? And if she does, what will prevent Roman from using his fangs on her?

[Sponsoreret] – Hørt via Mofibo, som har sponsoreret abonnementet.

Det her må være en af de bedste lydbøger jeg nogensinde har hørt. Oplæseren er fænomenal, hun giver hver karakter deres egen stemme og måde at tale på, og hun har totalt styr på det med accenterne. Der er skotske, franske og russiske vampyrer, og hun rammer accenten perfekt, det var simpelthen så fedt! Jeg tror jeg fik meget mere ud af den her som lydbog end jeg ville som almindelig bog, for det var ligesom at høre et skuespil på en måde. Oplæseren lagde følelser i, det var ikke bare monoton oplæsning, og jeg synes det var fantastisk at hun lavede stemmer til hver karakter – og at stemmerne bare passede så godt til karaktererne!

Historien er også god, den er spændende, og der sker hele tiden noget, uden at det føles forjaget. Der er bomber, baller, romance, sex, humor, vampyrer og vampyr-sex, kampe og sexede skotter. Jeg elskede Shanna som karakter, hun var simpelthen så sjov, fuld af handlekraft og sjove, sarkastiske kommentarer, hun er snu og eftertænksom, og jeg elskede det! Hun er absolut ikke hverken naiv eller dum, og jeg connectede bare så meget med hende, hun var alle tiders! Roman havde jeg det ikke helt på samme måde med, men jeg kunne godt lide ham, og jeg synes det gav skide god mening med ham og Shanna der skiftedes til at fortælle – ind imellem afbrudt af andre, men det var mest de to.

Især fordi der faktisk går lang tid inden Shanna finder ud af hvad Roman er. Det er ret skægt at springe frem og tilbage imellem de to, først at se tingene fra Shannas synpunkt, og derefter høre Roman bekymre sig om at dække over det så hun ikke opdager sandheden – at vampyrer findes. I det hele taget er bogen skide sjov og fuld af humor, det er virkelig længe siden jeg har grinet så meget mens jeg læste eller hørte en bog.

Det her er en absolut anbefalelsesværdig lydbog. Den er sjov, underholdende, spændende og fuld af romance, vittige kommentarer, action, sexede skotter i kilt, vampyrer og alle mulige andre herligheder. Så god ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s