Fem bogserier jeg virkelig gerne vil begynde på lige nu

For tiden er jeg lidt i det der læsehumør, hvor jeg har lyst til at begynde på en nye serie, at opdage et nyt univers og nye, fantastiske karakterer. Så hermed fem bogserier jeg har luret på længe og er dem jeg lige nu har mest lyst til at starte på.

28954189

Scythe-trilogien af Neal Schusterman, Engelsk

Den her har jeg lagt i min indkøbskurv på diverse bogshoppingsider mindst 10 gange, og jeg burde seriøst bare købe den. Den er pæn, lyder fantastisk, og jeg kan ikke holde op med at tænke på den. Den første bog er udkommet, og toeren udkommer næste år. Så vidt jeg ved er det en trilogi. Find den på Goodreads her.

 

29939048

Stormheart-serien af Cora Carmack, Engelsk

Jeg har læst Cora Carmacks NA-romance-serie Losing It, og dem elskede jeg. Stormheart er YA fantasy, så en lidt anden boldgade, men jeg er ligeglad – den første bog lyder fantastisk! Find den på Goodreads her.

28524058

Fallen Isles-trilogien af Jodi Meadows, Engelsk

Jeg har ikke læst noget af Jodi Meadows, men jeg har kigget på både hendes Newsoul og Orphan Queen-serie flere gange, og de lyder virkelig spændende! Men den her lyder helt fantastisk, og jeg er helt forelsket i coveret. Det er YA fantasy med drager, og den første bog er udkommet, og toeren kommer næste år. Find den på Goodreads her.

26114463.jpg

Nevernight-trilogien af Jay Kristoff, Engelsk

Det her er også en af de bøger jeg har været et enkelt klik fra at købe flere gange. Den bliver rost til skyerne, den lyder fantastisk, og coveret er fantastisk. Det er noget med en snigmorderskole, det er fantasy, og jeg er mega solgt på konceptet. De to første bøger er udkommet, og den sidste udkommer næste år. Find den på Goodreads her.

17564519

Gold Seer-trilogien af Rae Carosn, Engelsk

Jeg elskede Rae Carsons Fire and Thorns-trilogi, og den her har et helt anderldes koncept end noget jeg har hørt om før. Den foregår i perioden omkring det amerikanske Gold Rush, og handler om en pige der kan fornemme guld i jorden. Den er vel en slags historisk fantasy af en art. Alle bøger er udkommet, og du kan finde den på Goodreads her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s