Cover Release: Valiant #2: Defiant

Det her må være et af de absolut bedste covers i år. Jeg elsker det! Jeg fik vist aldrig lavet et cover release-indlæg på coveret til etteren, men det syntes jeg faktisk også var ret godt. Men det her er bare så meget bedre! Deifant er anden bog i hvad jeg tror er en trilogi, der foregår i det gamle Rom, og er en historisk inspireret fantasy.

35209814.jpg

Men altså, kan vi lige tage et øjeblik til at sætte pris på hvor fantastisk det her cover er? I am Woman, hear me Roar! Så fierce, så meget aftion, så meget romersk, jeg elsker det! Generelt er jo vild med blå/lilla covers (ret sært, når min yndlingsfarve faktisk er gul), og det her har den helt perfekte Lilla nuance, og jeg er vild med at det hele er så detaljeret, også baggrunden, tærrænet de kæmper på og så videre. Og hende med ryggen til har hvad der ligner en flail med ild i. freaking awesome altså! Jeg synes måske det kunne have været ekstra nice hvis titlen var med guld og ikke sølv, men altså. Småting!

valiantseries

Jeg kan godt lide coveret til den første, men coveret til toeren ER bare lidt federe! Men selvom de er så forskellige, så synes jeg godt man kan se at de tilhører en serie, og det romerske tema går igen i både coveret og titlen skrift, så jeg er helt klart fan!

The Defiant udkommer 13. Februar 2018, og du kan finde den på Goodreads her, og den første bog på Goodreads her eller herunder.

30375703

Princess. Captive. Gladiator.

Fallon is the daughter of a proud Celtic king, the sister of the legendary warrior Sorcha, and the sworn enemy of Julius Caesar.

When Fallon was a child, Caesar’s armies invaded her homeland, and her beloved sister was killed in battle.

Now, on the eve of her seventeenth birthday, Fallon is eager to follow in her sister’s footsteps and earn her place in the fearsome Cantii war band. She never gets the chance.

Fallon is captured and sold to an elite training school for female gladiators—owned by none other than Julius Caesar. In a cruel twist of fate, the man who destroyed Fallon’s family might be her only hope of survival.

Now Fallon must overcome vicious rivalries and deadly fights—in and out of the arena. And perhaps the most dangerous threat of all: her forbidden yet irresistible feelings for Cai, a young Roman soldier.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s