Lydbogsanmeldelse: Fallen #2: De Udstødte

iuegfiwef

pink 3 stjerner

 

 

  • Titel: De Udstødte
  • Serie: Fallen #2
  • Forfatter: Lauren Kate
  • Tid: 11 timer 4 minutter
  • Udgivelse: 2011
  • Sprog: Dansk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: Torment
  • Forlag: Tellerup
  • ISBN: 9788758815381

 

Fanget i helvede!
Sådan føles det for Luce når hun er væk fra sin Daniel.
Han er taget ud for at jage De Udstødte,som vil dræbe hende.
Daniel har derfor gemt Luce af vejen på Shoreline,en skole for faldne engle med usædvanlige evner.
Men har Daniel fortalt Luce hele sandheden om hvorfor De Udstødte vil dræbe hende …

[Sponsoreret] – Hørt via Mofibo, som har sponsoreret abonnementet.

Det er godt nok vildt at jeg syntes så dårligt om bog et, men alligevel endte med at synes at den her var helt god. Jeg var ret godt underholdt, og jeg var på ingen måde så træt af den som jeg var af etteren. Okay, jeg indrømmer gerne at det er fordi Daniel og Cam er så lidt med i den, men alligevel. Det er rimelig svært at gå fra 1 stjerne til 3, det plejer jo gerne at gå nedad efter den første bog i stedet.

Men her gik det altså den anden vej, og det er mest fordi Cam og Daniel er AWOL det meste af bogen. De dukker op engang imellem, men for det meste er det væk fra Luce, og det var bare så meget bedre! Luce bliver snotdum i hovedet når Daniel er i nærheden, og Cam er bare træls. Så ingen Cam og ingen Daniel = win.

Faktisk synes jeg rigtig godt om Luce, når hun ikke lige plaprer løs om sin forelskelse i Daniel. Jo søster, du kan godt leve uden ham. Faktisk kan jeg især godt lide, at hun i løbet af bogen bliver i tvivl om deres forhold. Hun elsker ham, det benægter hun ikke, men hun er træt af at han forsøger at kontrollere hende, hun er træt af at han skjuler ting for hende, og så når hun frem til en konklusion, som jeg var virkelig meget fan af: De laver ikke andet end at skændes, de har ingenting til fælles og ingenting at snakke om. Når de ikke lige kysser, så er det faktisk ret ringe. Det kom bag på mig, at hun ikke forsøgte at undskylde det eller bortforklare det, hun syntes faktisk selv det var et problem. Pluspoint til Luce for det.

Noget andet er at det faktisk er helt spændende at følge Luce på den nye skole. Hvordan hun får venner, hvordan hun langsomt finder ud af mere om varslerne, og meget af det dagligsdags halløj, hvor man lærer Luce bedre at kende, og man følger hende opbygge venskab med både Shelby og Miles. Og så er der utroskab også, og det er jeg virkelig glad for – Luce og Daniel er soulmates, bogstaveligt talt, så det kan hurtigt blive meget sukkersødt og meant to be-agtigt, men så kom det her lige ind fra højre, og jeg elsker det! Cue the drama!

Luce stopper stadig op og eksaminerer sine tanker og følelser lige rigeligt nok, så nogle gange går handlingen lidt i stå, men ellers er det faktisk kun Cam og Daniel der egentlig trækker historien ned. Daniel er en nar, og Cam er en nar.

Overall, så var godt underholdt. Jeg synes den var god, jeg kunne meget bedre lide Luce, og jeg kunne vældig godt lide at følge Luce lære nye mennesker at kende og få venner. Jeg elskede dramaet, men jeg kunne stadig godt undvære både Cam og Daniel. Men så ville der selvfølgelig nok ikke være så meget historie til at begynde med. Jeg er ret spændt på hvor historien skal hen herfra, for den slutter faktisk på en meget overraskende måde med en Luce der faktisk har rygrad og gør noget mega modigt og selvstændigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s