Lydbogsanmeldelse: Blodets Bånd #2: Hyænelatter

13389796

pink 3 stjerner

 

 

  • Titel: Hyænelatter
  • Serie: Blodets Bånd #2
  • Forfatter: Pernille Eybye
  • Tid: 6t 6min
  • Udgivelse: 2011
  • Sprog: Dansk
  • Originalsprog: Dansk
  • Forlag: Tellerup
  • ISBN: 9788758813837

 

De vanvittige vampyrjægere er stadig på jagt efter Kassie og hendes artsfæller.
Kassie gør hvad hun kan for at beskytte sin familie, men må til sidst bede Viking om hjælp.

I mellemtiden er Leo ved at indse at han er nødt til at gøre noget ved sine mørke kræfter, og han søger hjælp hos heksen Liliana.

Hyænelatter er andet bind i serien Blodets Bånd
– en serie om kærlighed, mystik og mørke kræfter.

Hørt via Mofibo, som har sponsoreret abonnementet.

Først og fremmest, så kan jeg virkelig, virkelig ikke lide det her cover. Urgh. Nå, men jeg kunne jo egentlig godt lide den første bog, men den her var altså bare ikke helt så god – og vi kan lige så godt springe ud i hvorfor jeg ikke helt syntes den var det.

Leo. Jeg kan virkelig, virkelig ikke lide Leo. Jeg synes eddermame han er belastende, han er simpelthen så dum og fatter ikke en skid, og samtidig er han bare alt for meget the good guy. Når han ikke er decideret dum er han bare kedelig, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor Kassie er så tiltrukket af ham. Og når Leo er et POV og romancen mellem ham og Kassie fylder så meget som den gør, så brugte jeg rimelig meget tid på at være ligeglad eller decideret træt af Leo. Og igen, hvordan kan Kassie overhovedet være interesseret i Leo med fyre som Viking omkring hende? Okay, jeg er en Bad Boy-type, og Viking er lækker (eller, jeg forestiller mig ham lækker), fuld af sarkasme og attitude, uh ❤

Historien er stadig spændende, hvis man tager romancen mellem Kassie og Leo ud, som jeg jo ikke var fan af. Zans kapitler er ret spændende, og det med hyænedrengene er også interessant. Jeg er også stadig fan af Kassie, også selvom jeg ikke helt forstår Leo-tiltrækning, og jeg synes hun er mega cool og nem at relatere til.

Vikings kapitler var mega awesome, han er simpelthen den mest charmerende badboy, jeg elskede at få det her indblik i hvem han er som person, især fordi jeg faktisk synes han er en spændende karakter.

Især i slutningen bliver det faktisk rigtig spændende, der sker virkelig noget, og det sidste kapitel var da bare totalt mindfuckery på højt plan. Så fedt! Men helt ærligt? Jeg er virkelig bekymret for mængden af POV. Hvis der kommer ret mange flere, så bliver det virkelig for meget for mig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s