Anmeldelse: Soul Screamers #4: My Soul to Steal

10363749

pink 4 stjerner

 

 

  • Titel: My Soul to Steal
  • Serie: Soul Screamers #4
  • Forfatter: Rachel Vincent
  • Antal Sider: 375
  • Udgivelse: 2011
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Mira
  • Læst: 21/7 til 13/8

 

Trying to work things out with Nash—her maybe boyfriend—is hard enough for Kaylee Cavanaugh. She can’t just pretend nothing happened. But “complicated” doesn’t even begin to describe their relationship when his ex-girlfriend transfers to their school, determined to take Nash back.

See, Sabine isn’t just an ordinary girl. She’s a mara, the living personification of a nightmare. She can read people’s fears—and craft them into nightmares while her victims sleep. Feeding from human fear is how she survives.

And Sabine isn’t above scaring Kaylee and the entire school to death to get whatever—and whoever—she wants.

Der var bare så meget angsty drama i den her bog, og det var bare fucking godt altså! Jeg labbede det i mig, og jeg kunne virkelig ikke få nok. Sabine er et uventet twist, og hun er bare så øretæveindbydende vedholdende og samtidig spændende. Hun bringer seriøs drama på banen, og jeg elskede det!

Efter det der skete med Nash i sidste bog, så var jeg virkelig glad for at se, at Kaylee ikke bare huhej tilgiver ham for det. Hånden på hjertet, så ville jeg nok have droppet serien hvis hun gjorde, for det var eddermame stridt af Nash. Så Kaylee ved ikke helt om hun kan stole på Nash, men elsker ham stadig. så bliver Nash’s ekskæreste overført til den skole Kaylee og Nash går på, og hun har kun én ting i hovedet: hun vil have Nash tilbage, og hun har tænkt sig at kæmpe for det med næb og køer – og hun spiller helt klart beskidt spil!

Samtidig med at Sabine dukker op på skolen begynder folk at dø mens de sover. Meget mistænkeligt, når nu Sabine er en mara, og lever af at give folk mareridt og æde energien fra dem. Kaylee tror selvfølgelig at Sabine har noget med det er gøre, Nash vil ikke høre et ondt ord om Sabine, og Sabine forsøger særdeles ihærdigt at splitte Kaylee og Nash, så hun kan få Nash tilbage. Que the drama, og der er meget af det, og det SÅ SPÆNDENDE!

Jeg synes det virkelig er i den her bog at de forskellige personer virkelig begynder at udvikle sig, især Kaylee. Hun har været sådan lidt sød og lidt naiv, men nu sker der virkelig noget efter alt det med Nash, og Sabine bringer virkelig også det værste frem i Kaylee, noget som jeg virkelig satte pris på. Det er lidt det samme med Nash, Mr. perfect ain’t all that perfect no more, og det synes jeg var også var fedt! Sabine er en herrebelastende og røvirriterende kost, og jeg kunne faktisk virkelig ikke lide hende, men jeg elskede ikke at kunne lide hende, hvis i forstår hvad jeg mener? Hun er djævelsk, selvoptaget og helt uden filter, og det er altså fedt!

Jeg tror et eller andet sted jeg følte bogen enten skulle have været længere, eller at krimi-mysteriet med de døde mennesker ikke havde været der. Det er en del af Kaylee/Nash/Sabine-dramaet, men det er lidt som om at jeg bare var lidt ligeglad med de der døde mennesker, jeg var meget mere interesseret i Kaylee/Nash/Sabine-dramaet, haha!

Sådan som den her bog slutter, så er jeg virkelig spændt på hvad der kommer til ske i den næste bog – jeg er i gang med at læse den nu, og gud hvor er det spændende! Det her er simpelthen bare alle tiders serie! Letlæst, underholdende, mysterie og drama, gode karakterer og spændende univers.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s