Lydbogsanmeldelse: Wicked Lovely #3: Fragile Eternity

5152561

pink 1 stjerne

 

 

 • Titel: Fragile Eternity
 • Serie: Wicked Lovely #3
 • Forfatter: Melissa Marr
 • Længde: 11t 13min
 • Udgivelse: 2009
 • Sprog: Engelsk
 • Originalsprog: Engelsk
 • Forlag: Harper Collins
 • ISBN: 9780061805943

 

Seth never expected he would want to settle down with anyone—but that was before Aislinn. She is everything he’d ever dreamed of, and he wants to be with her forever. Forever takes on new meaning, though, when your girlfriend is an immortal faery queen.

Aislinn never expected to rule the very creatures who’d always terrified her—but that was before Keenan. He stole her mortality to make her a monarch, and now she faces challenges and enticements beyond any she’d ever imagined.

In Melissa Marr’s third mesmerizing tale of Faerie, Seth and Aislinn struggle to stay true to themselves and each other in a milieu of shadowy rules and shifting allegiances, where old friends become new enemies and one wrong move could plunge the Earth into chaos.

Den her bog har stået ulæst på min reol i vildt lang tid, mindst 4 år. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvornår jeg købte den, men jeg tror nok det var i 2012. Jeg har forsøgt at starte på den flere gange, men måtte opgive, og nu gav jeg så lydbogen et forsøg – og den kom jeg da igennem, men jeg er seriøst færdig med den her serie. Det kan godt være der er to bøger endnu, men jeg er egentlig ligeglad. Det var virkelig 11 lange timer at komme igennem.

I de første to bøger klagede jeg over manglende worldbuilding – det gør sig egentlig også gældende her, men det var slet ikke så slemt. Her er bedre præsentation af de forskellige feer, courts og så videre, så man i hvert fald ikke føler man er en udenforstående der burde have haft noget insiderviden inden man begyndte.

Problemet er egentlig at der ikke sker en hujende fis i det meste af den her bog. Den er 11 timer lang, men det var kun de sidste par timer der måske var bare lidt spændende – og det var virkelig kun fordi Sorchas reaktion var overraskende, og det derfor var spændende at se hvad Keenan ville stille op.

Derudover så er det her en bog hvor du får handlingen fortalt til dig, og det er det samme med personernes følelser. I stedet for at være inde i historien og se og føle alt det her selv, så får du det fortalt. Jeg kunne ikke leve mig ind i den, og det blev virkelig ikke bedre af, at alle personerne hele tiden ligesom skal standse op og eksaminere deres følelser – også midt i samtaler. Så får du lige et helt afsnit hvor Aislinn overvejer hvad hun føler i forhold til det Keenan siger, hvorefter samtalen fortsætter.

Og så blev det heller ikke bedre af at oplæseren simpelthen var så monoton. Det var lidt som om han læse op af en tung jura-fagbog, han lagde absolut ingen følelser i, undtagen når det var Bananach der fortale historien.

Til sidst er Aislinn bare så dum, naiv og fuldstændig håbløs en monark at det gør helt ondt. At hun overhovedet taler pænt til Keenan er mig en gåde, taget i betragtning af at han så åbenlyst er en manipulerende skiderik. Aislinn nægter stædigt at se de, og det er virkelig, virkelig frustrerende. Keenan er et røvhul, Niall er et røvhul, og Seth er en elskovssyg hundehvalp. Sorcha og Bananach var OK, men ikke mere end det.

Så altså, ikke mere Wicked Lovely til mig kan vi vist godt konstatere, men nu har jeg da fået den læst (eller hørt er det vel), og kan fjerne den fra min fysiske TBR-reol.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

4 meninger om “Lydbogsanmeldelse: Wicked Lovely #3: Fragile Eternity

 1. Hehe jeg nåede kun igennem bog 1 så gad jeg ikke rigtigt resten af serien xD Jeg blev så meget fanget af denne bogs forside og fandt derfor ud af hvad den første bog var og kunne for sin vis også godt lide denne forside og bagside tekst 🙂 Men den døde med den første bog for mig 🙂

  1. Jeg kunne godt lide den første, den var god – men så heller ikke mere. Derefter gik det ligesom bare ned ad bakke, og jeg er da lidt glad for jeg kun købte de første 3 bøger, og ikke alle 5 … Jeg kommer aldrig til at læse de sidste to!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s