Cover Release: Empire of Salt #1: Darien

Bogen her er skrevet af Conn Iggulden, som de fleste nok ved hvem er. Det er ham, der har skrevet en pokkers masse historie romaner, blandt andet den der serie om Djengis Khan. Jeg har ikke læst noget af ham før, men det her er fantasy, og det er nok til at jeg i hvert fald er interesseret.

33245839.jpg

Coveret er i hvert fald lige i øjet. Det er spændende og fuld af detaljer, og det ser også ud som om det er coveret til en fantasy-bog. Okay, det er lidt mørkt måske, men jeg kan godt lide det!

Jeg synes så at bagsideteksten lyder lidt som wannabe Game of Thrones. Men det er jo altså kun en bagsidetekst, så det er jo ikke til at vide om det så også forholder sig sådan. Det lyder jo faktisk spændende nok. Den udkommer juli i år, og du kan finde den på Goodreads her.

From acclaimed historical novelist Conn Iggulden, DARIEN is an epic new fantasy series of spellbinding imagination.

TWELVE FAMILIES. ONE THRONE. WELCOME TO THE EMPIRE OF SALT.

Twelve Families. One Throne. Welcome to the Empire of Salt.

The city of Darien stands at the weary end of a golden age. Twelve families keep order with soldiers and artefacts, spies and memories, clinging to a peace that shifts and crumbles. The people of the city endure what they cannot change.

Here, amongst old feuds, a plot is hatched to kill a king. It will summon strangers to the city – Elias Post, a hunter, Tellius, an old swordsman banished from his home, Arthur, a boy who cannot speak, Daw Threefold, a chancer and gambler, Vic Deeds, who feels no guilt – and Nancy, a girl whose talent might be the undoing of them all.

Their arrival inside the walls as the sun sets will set off a series of explosive events. Before the sun returns, five destinies will have been made – and lost – in Darien.

‘A master storyteller’ Sunday Express

Iggulden is in a class of his own’ Daily Mirror

‘One of our finest historical novelists’ Daily Express

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s