Cover Release: Fortællinger fra Døden #1: Sjælehenteren

Jeg har ventet ret spændt på det her cover, mest fordi at Katja har teaset til det længe, og det man kunne se så vildt godt ud! Jeg var ikke oppe og ringe over coveret til hendes første bog, De 7 Synder, men det her er lige et cover for mig!

forside

Jeg er vild med farverne, og der er så meget dramatik og blikfang at jeg med det samme er interesseret. Jeg synes også coveret stemmer meget godt overens med bogens indhold, i hvert fald i forhold til det man kan læse om den på forfatterens hjemmeside, og så er jeg vild med at pigen har blondt hår!

Bogen udkommer til september, og bogen kan du finde på Goodreads her, beskrivelsen her nedenunder, eller på Katjas hjemmeside her.

”Du er ikke bare sjælehenter, er du?”
Min nye makker ryster langsomt på hovedet. ”Men hvem er jeg så?”
”Du er høsteren,” svarer jeg. ”Du er Døden selv.”

Raven er smuk, rig og populær. Hun har hele livet foran sig – indtil hun bliver dræbt på vej til sit livs fest. Men livet slutter ikke altid ved den sidste vejrtrækning. Raven vågner op til et møde med selveste Døden, som tilbyder hende et evigt job som sjælehenter.

Det viser sig, at ikke alt er som det skal være i efterlivet. De ellers udødelige sjælehentere forsvinder én for én, og ældgamle kræfter truer med at tage livet af både Raven og alle omkring hende. For at forhindre Dommedag må Raven alliere sig med både Himlen og Helvede i et forsøg på at nedkæmpe fjenden. Men når krigen truer, og mørket indtager verden, hvem er så i virkeligheden sande venner og fjender? Kan Raven stole på den lyse side, eller går vejen til frelse gennem mørket?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s