Update på det der liv

Nu er det jo ikke fordi jeg er sådan en heldig en der bruger hele dagen på at læse bøger og drikke kaffe. I wish. I januar blev jeg færdig med min bachelor, og kan nu kalde mig ICT-ingeniø, og jeg havde allerede fundet et job, som jeg startede på 1. februar (som jeg btw er mega glad for).

Men hold da op det har gjort noget ved min læsetid. Altså, jeg kører mellem 40 minutter og en time hver vej, så der hører jeg lydbøger, men når jeg kommer hjem er jeg totalt død i hovedet. Det eneste jeg magtede de første to uger var netflix og Diablo 3. Nu er vi så inde i 3. uge, og det går bedre. Jeg er ved at vænne mig til en ny døgnrytme og en ny hverdag, men helt ærligt? Jeg får aldrig mere end 5 vågne timer hjemme om dagen i hverdagene, så læsetid fremover må jeg nok bare indse er noget, der er ret meget formindsket. Jeg savner det helt vildt, men jeg vil jo også gerne tale i telefon med mine forældre og bruge tid med kæresten, og så er der alle de der huslige ting man også skal ordne. Jeg kører hjemmefra halv syv om morgenen, og er hjemme mellem 16 og 17. Jeg går i seng ved 20-tiden, for ellers kan jeg ikke komme op om morgenen. You do the math.

Så altså, det er okay. Jeg savner at kunne fræse igennem en bog på to dage, men den mængde tid har jeg bare ikke længere. Bortset fra eventuelle weekender, hvor jeg ikke skal noget. Og nu er det jo ikke fordi jeg tuder og siger jeg aldrig får læst en bog – det gør jeg, men jeg skal altså lige vænne mig til at jeg nok ikke kan kværne 100 bøger om året længere. Det er sådan lidt vemodigt, lidt ligesom den sidste dag på efterskole hvor man tager afsked med det hele og ved man aldrig kommer tilbage. Men der bliver stadig læst bøger, og der bliver i den grad lyttet til bøger, så helt forfærdeligt er det altså ikke. Men døgnet måtte virkelig gerne indeholde flere timer, eller det kunne være nice hvis jeg udviklede superkræfter så jeg aldrig behøvede at sove. Ønsketænkning, I knooow.

Reklamer

8 meninger om “Update på det der liv

 1. Jeg kender det kun alt for godt!!! Og hvis du en dag udvider din familie med super-skønne-men-ekstremt-tidskrævende-mini-udgaver-af-dig-selv, så bliver det kun værre… Jeg er nogle gange helt glad, hvis jeg får lov at læse en pixiebog helt til ende… “Laughs”
  Men som du selv siger, så er det ikke helt skidt – der er så meget andet lækkert man så oplever i stedet… Og det er faktisk ens eget liv og ens egen verden, i steder for de millioner af (helt igennem fantastiske) verdener man finder i bøgerne – man savner de andre verdner, men ens eget er nu alligevel ikke så skidt igen… Hehe…
  Og når man så endelig får lov at læse, nyder man det bare endnu mere end før – det er pludselig en lille luksus man giver sig selv!!! =)
  Tillykke med uddannelsen, held og lykke med dit nye job og rigtig god læselyst…

  1. Tak skal du have! Altså, jeg havde da forventet at det ville blive sådan, men åha det gør lidt ondt indeni, haha 😛 Men på den anden side nyder jeg faktisk at være lidt mere til stede i mit eget liv, hvis det giver mening?

 2. Dejligt med en lidt personlig opdatering 😀
  Jeg laver også så vanvittigt mange ting for tiden, så jeg får virkelig heller ikke læst noget. Jeg læser dog ikke ligeså meget som dig, men jeg kender sagtens det med at ‘livet’ stjæler tiden lidt.

  1. Jeg er i hvert fald begyndt at se, at hvis livet skal indeholde bøger (og bøgerne ikke indeholde mit liv om man vil), så må jeg bare acceptere at jeg ikke kan læse så meget mere. Men det gør lidt ondt alligevel!

 3. mhlind87

  Det er der hvor man pludselig begynder at sætte meget mere pris på lydbøger, så føler man i det mindste ikke at man er helt tabt af bogvognen.
  Men dejligt at høre at du trods alt trives i din nye tilværelse 🙂

 4. Jeg kender det. Med fuldtidsjob er der altså bare ikke lige så mange frie timer! Nu har jeg også gjort det sværere for mig selv, ved at flytte fem kvarter væk fra min arbejdsplads. Det var et bevidst valg, men æder altså en stor del af fritiden 🙂

  1. Jep, det er præcis det jeg kan mærke nu – især fordi jeg jo ikke tager offentlig transport og dermed ikke kan sidde med næsen i en bog. Hurra for lydbøger, men det tager jo 3 gange så lang tid at komme igennem sådan en end hvis jeg læste den fysiske bog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s