Cover Release: Alex Craft #5: Grave Ransom

Der har været en ret lang ventetid mellem bog 3 og bog 4, flere år faktisk. Jeg mener at kunne huske, at det havde noget at gøre med et dødsfald i forfatterens familie. Anyways, så udkommer bog 5 til juli, og det ser ud som om det er den sidste.

Alex Craft er adult paranormal romance, og handler om privatdetektiven Alex Craft, som kan tale med de døde. Hun har en ting for Døden, som er en vildt lækker mand i det her tilfælde, og  vi er i en verden fuld af spøgelser, feer og parallelverdener. Ikke den bedste beskrivelse, men det er lidt krimi-agtigt, med romance og god humor.

16087997

Jeg kan egentlig vældig godt lide coveret, jeg kan godt lide farverne og baggrunden med den der gitterport der får en til at tænke på kirkegårde. Men helt ærligt, pigen ser ud som om hun er på vej ud for at sparke mås på nogle forbrydere – men hvem fanden gør det i det der antræk? Hun ser mere ud som om hun er på vej på bar, og det synes jeg er super irriterende.

alexcraft

Og så er jeg faktisk lidt muggen over, at det her cover ikke rigtig passer med de andre. Jo, der er mange ligheder, men der skiller sig bare så meget ud farvemæssigt, og det synes jeg er lidt træls.

7823038

Grave witch Alex Craft can speak to the dead, but that doesn’t mean she likes what they have to say.

As a private investigator and consultant for the police, Alex Craft has seen a lot of dark magic. But even though she’s on good terms with Death himself—who happens to look fantastic in a pair of jeans—nothing has prepared her for her latest case. Alex is investigating a high profile murder when she’s attacked by the ‘shade’ she’s raising, which should be impossible. To top off her day, someone makes a serious attempt on her life, but Death saves her. Guess he likes having her around…

To solve this case Alex will have to team up with tough homicide detective Falin Andrews. Falin seems to be hiding something—though it’s certainly not his dislike of Alex—but Alex knows she needs his help to navigate the tangled webs of mortal and paranormal politics, and to track down a killer wielding a magic so malevolent, it may cost Alex her life…and her soul.

Reklamer

2 meninger om “Cover Release: Alex Craft #5: Grave Ransom

  1. Frk. Hyms

    Hahah det er jo fuldstændig som Buffy 😀 Hun lignede sgu også sjældent en, der skulle slå evil things ihjel 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s