Cover Release: Krøniken om Morika #2: Solbiens Brod

I har nok set det på facebook inden det her indlæg bliver udgivet, men who cares. Here it is! Jeg glæder mig helt vildt til den bog, jeg synes virkelig etteren var god! Billedte nedenfor har jeg tyvstjålet fra forlaget Facets facebookside.

16423152_1403045613048456_6332052927701592044_o

Jeg må nok erkende, at jeg ikke er helt så vild med det som med coveret til Sandsnogens Bid. Den er meget gul i bunden, og det ser på en eller anden måde lidt mærkeligt ud. Men jeg er mega fan af klan-symbolet (det er da det det er, ikke?), lyskuglen og hele resten af coevert faktisk. Men den gule farve der, den er jeg altså ikke helt solgt på. Men de to bøger passer godt sammen, og det er jo et kæmpe plus i min bog.

30898512-1

Sekshundrede år før Eshri, Korau og deres venner atter forener Morikas to folkeslag, i den tid, hvor nationens historie bliver skabt, har hilaerne endnu magten.

I den ene ende af landet kæmper den unge kriger Aaton for at finde sin plads i hilaernes hierarki. I den anden ende forsøger den sekstenårige morikaner Itua at komme overens med de forventninger, hendes familie stiller til hende.

På trods af Aatons og Ituas forskellige kulturer, historie, liv og drømme, flettes deres skæbne sammen i dét, der både skal blive Morikas største myte og dybeste tragedie.

Sandsnogens bid er første bog i trilogien Krøniken om Morika.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s