Anmeldelse: The Pledge #3: The Offering

18719983

pink 3 stjerner

 

 

  • Titel: The Offering
  • Serie: The Pledge #3
  • Forfatter: Kimberly Derting
  • Antal Sider: 315
  • Udgivelse: 2014
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Allison & Busby
  • ISBN: 9780749015619
  • Læst: 12/1 til 14/1

Charlie has grown up in a world that is dark and violent. A land fiercely ruled by an old and bitter queen and where classes were strictly divided by the language they speak. Charlie may have become the sovereign of Ludania, but the old Queen Sabara and other enemies lurk, biding their time to strike. In the final chapter of the Pledge trilogy, the battle comes to an epic conclusion.


Der er idt fare for, at den her anmeldelse bliver lidt en gentagelse af anmeldelsen for bog to, for det er egentlig lidt de samme issues jeg havde med den, og med serien generelt.

Jeg ville stadig ønske, at worldbuildingen var bedre defineret. For eksempel forstår jeg ikke rigtig, hvordan de kan udvikle maskingeværer, men stadig rider rundt på heste. Hvis hærene har mekaniske våben, hvorfor i alverden ræser man så rundt på et dyr? I don’t get it.

Den her bog var faktisk den mest spændende af de 3, dels fordi der bare sker rigtig meget på plotfronten (uden at det bliver rushed, mind you), og dels fordi at Charlie faktisk er en virkelig god hovedperson i den her bog – og derudover er der et nyt synspunkt, som også er rigtig spændende! Det er ikke fordi at Charlie lige pludselig har fået nosser og er blevet vildt hardcore, hun er egentlig stadig lidt en vatnisse, men hun bliver bare så meget mere stærk, og jeg kunne meget bedre connecte med hende i den her bog.

Men alle andre synspunkter var bare sådan lidt meh. Ok interessante, men ikke mere end det. Og ligesom med bog to, så føltes især Brook som en våd papfigur. Booooring. Jeg synes egentlig det giver god nok mening med de andre synspunkter, især Book’s for plattets skyld, men de er bare ikke sådan super interessante, og det er især slemt med Brook.

Romancen var jeg nok heller ikke sådan rigtig over the moon for, men den fylder heller ikke så meget at det er et problem. Den er der, og det var okay – og slutningen både på den front og i forhold til resten af historien er virkelig god. En tilfredsstillende slutning!

Så altså, god serie, men ikke en der blæste benene væk under mig. 3’eren er den bedste af dem synes jeg, især de sidste 75-ish sider var virkelig spændende! Slutningen er tilfredsstillende, og det var virkelig rart!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s