Cover Release: The Crown’s Game #2: The Crown’s Fate

Jeg er rimelig overbevist om, at det her en trilogi, så jeg vover pelsen og siger, at det her er bog to i en trilogi. Det er YA fantasy sat i en russisk-inspireret setting. Den er beskrevet som historisk fiktion med et strejf af magi, så om den ligger sig mere op af fantasy end af historisk må i ikke hænge mig op på – jeg har ikke læst bog et endnu. Den er btw udkommet på dansk for nylig med titlen Zarens Spil.

27211901

Jeg eeeelsker det her cover! Det kan godt være at det ikke er fuld af action og vildt proppet med detaljer, men de røde, lilla og blå farver er bare så tiltalende at se på, og isen med den skyede grå baggrund ser fed ud! Det får mig til at tænke på russisk magi, hvilket jo er godt siden serien skulle være russisk inspireret.

zarensspil

Sammen ser det jo også virkelig god ud! Jeg synes helt klart bedst om coveret til bog to, men det er absolut et plus at man kan se de to bøger er en del af samme serie.

26156203

Vika Andreyeva can summon the snow and turn ash into gold. Nikolai Karimov can see through walls and conjure bridges out of thin air. They are enchanters—the only two in Russia—and with the Ottoman Empire and the Kazakhs threatening, the tsar needs a powerful enchanter by his side.

And so he initiates the Crown’s Game, an ancient duel of magical skill—the greatest test an enchanter will ever know. The victor becomes the Imperial Enchanter and the tsar’s most respected adviser. The defeated is sentenced to death.

Raised on tiny Ovchinin Island her whole life, Vika is eager for the chance to show off her talent in the grand capital of Saint Petersburg. But can she kill another enchanter—even when his magic calls to her like nothing else ever has?

For Nikolai, an orphan, the Crown’s Game is the chance of a lifetime. But his deadly opponent is a force to be reckoned with—beautiful, whip-smart, imaginative—and he can’t stop thinking about her.

And when Pasha, Nikolai’s best friend and heir to the throne, also starts to fall for the mysterious enchantress, Nikolai must defeat the girl they both love…or be killed himself.

As long-buried secrets emerge, threatening the future of the empire, it becomes dangerously clear—the Crown’s Game is not one to lose.

Reklamer

4 meninger om “Cover Release: The Crown’s Game #2: The Crown’s Fate

  1. mhlind87

    Jeg har så læst mig frem til at det kun bliver en duologi, altså to bøger. Så man behøver ikke at hungre for en afslutning i bog 3. Og når du har læst den første bog færdig, så vil du også være glad for at du kun skal vente på en 2er 😉

  2. emily

    jeg læste bogen på 2 timer og elskede den så meget at jeg har læst den 6 gange i den seneste uge hvornår kommer 2ern på dansk?

    1. Det er et godt spørgsmål – jeg ved det ikke med sikkerhed, men et forsigtigt bud ville være engang sidst på året, altså et års tid efter etteren udkom.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s