Cover Release: Spektrum #3: Ursiderne

I har sikkert alle sammen set det på facebook/instagram/andet obskurt socialt medie, men der er endelig kommet forside til Spektrum #3: Ursiderne. Cover + titel blev afsløret til fantasyfestival i Esbjerg, og det er bare et latterligt pænt cover ❤ Jeg er lidt splittet mellem om det her er min favorit, eller om det er forsiden til Geminiderne. Ursiderne udkommer efter planen til foråret, og der er endnu ikke bagsidetekst eller hovedperson – det bliver afsløret på Herlufsholm Fantasybogmesse i Oktober. Hvis du bare slet ikke kan vente på 3’eren, så kan du læse det uredigerede første kapitel af bogen her. Jeg har læst det, og det er vildt spændende!

ursiderne-forside-664x1024

Alle coverne til serien har været helt fantastiske, og det her er i hvert fald ingen undtagelse! Farverne er fantastisk flotte, jeg elsker det blå og grønne der blandes og det spil vandet giver til farverne. SÅ PÆNT!

spektrum

Og coverne sammen? Ingen beklagelser herfra! Fantastisk flot, det hele passer perfekt sammen og jeg kan ikke lade være med at glæde mig til at alle 9 bøger står sammen på reolen. Det bliver skide flot!

22839728

Hvornår startede det egentlig?
Med den gamle dame der beskyldte os for verdens undergang?
Med drømmen om de lysende hænder?
Med kompasset der gav os brandsårene?
Eller længe før?

15-årige Emilie tegner en dreng med turkise øjne og et mystisk prismesmykke. Dagen efter får hun et chok, da drengen starter i hendes klasse.

Før Emilie får set sig om, har hun trekantede ar i håndfladerne, og hendes skolekammerater begynder at kunne uforklarlige ting.

Eller er det bare indbildning?
Grænserne mellem drøm og virkelighed viskes ud, og Emilie prøver desperat at undgå at blive en del af kaosset.

Men snart må hun indse sandheden.
Det er kun et spørgsmål om tid …

LEONIDERNE er første bind i serien SPEKTRUM, hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg bindes sammen på tværs af tid.

En mening om “Cover Release: Spektrum #3: Ursiderne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s