Anmeldelse: Under the Never Sky #3: Ino the Still Blue

 

18071739

pink 5 stjerner

 

 

  • Titel: Into the Still Blue
  • Serie: Under the Never Sky #3
  • Forfatter: Veronica Rossi
  • Antal Sider: 389
  • Üdgivelse: 2014
  • Sprog: Engelsk
  • Originalsprog: Engelsk
  • Forlag: Atom
  • ISBN: 9781907411076
  • Læst: 13/8 til 15/8

Their love and their leadership have been tested. Now it’s time for Perry and Aria to unite the Dwellers and the Outsiders in one last desperate attempt to bring balance to their world.

The race to the Still Blue has reached a stalemate. Aria and Perry are determined to find this last safe-haven from the Aether storms before Sable and Hess do-and they are just as determined to stay together.

Meanwhile, time is running out to rescue Cinder, who was abducted by Hess and Sable for his unique abilities. And when Roar returns to camp, he is so furious with Perry that he won’t even look at him, and Perry begins to feel like they have already lost.

Out of options, Perry and Aria assemble a team to mount an impossible rescue mission – because Cinder isn’t just the key to unlocking the Still Blue and their only hope for survival, he’s also their friend. And in a dying world, the bonds between people are what matter most.

In this final book in her stunning Under the Never Sky trilogy, Veronica Rossi raises the stakes to their absolute limit and brings her epic love story to an unforgettable close.


INTO THE STILL BLUE havde den mest perfekte slutning på en serie/trilogi jeg har læst meget længe. Hele bogen var fantastisk, men slutningen var simpelthen to die for! Det er den perfekte uperfekte slutning til trilogien – tro endelig ikke at alting flasker sig og alle får det de vil have. Det er ikke en sukkersød happy ending, men det er den perfekte slutning på den her trilogi.

Som jeg sagde, så er det her ikke en Hollywoord-style happy ending. Der er død, der er blod, og der er ting der må ofres. Jeg synes det var helt fantastisk og helt i tråd med historien at det hele ikke endte med at være rosenrødt og ponyer og regnbuer over det hele. Det var hårdt, det var råt og det var pissefedt!

Bog to var intens, men den her bog tager det godt nok til et helt nyt niveau. Hele bogen er en lang optrapning til slutningen, hvor spændingen bygges op og nettet strammes. Aetherstormene bliver værre, og døden ånder hele verden i nakken. Der må gøres noget, men hvad? Det er simpelthen bare så freaking nervepirrende, og for hver side du læser føler du dig mere og mere følelsesmæssigt investeret i historien. Den er fra starten svær at slippe, men der går ikke ret længe før den bliver til sådan en bog der holder dig vågen om natten. Det her er helt klart den bedste bog i serien, og jeg kan virkelig ikke understrege nok hvor forbandet intens den er. Det er sådan en bog man knuger mens man læser, som holder dig vågen om natten og som man husker tydeligt når man har læst den.

Ligesom med de andre bøger, så er der selvfølgelig romantik mellem Aria og Perry. Men jeg kan virkelig godt lide, at de begge to er så fornuftige! Der er ikke noget med at de vil ofre alting for at redde den anden, de ved begge to at den andens liv ikke er mere værd end så mange andres, og det er simpelthen bare fedt. De er helt klart vilde med hinanden, der er enormt meget tiltrækning imellem dem, men det er så realistisk at det ikke kun er det det hele handler om – de befinder sig trods alt i en verden der er ved at dø.

I det hele taget bliver det fantastiske persongalleri egentlig bare mere awesome. Okay, så de der folk fra pods’ene synes jeg var lidt irriterende, nogle værre vatnisser, men det giver mening for historien. Og det giver i øvrigt et godt indblik i hvem Aria var engang – hun var jo ligesom dem. Men alle personer er levende, de føles levende og man føler man kender dem, og det bliver kun forstærket i den her bog. Jeg elsker Roar, Aria og Perry, de er fantastiske personligheder, men også Cinder og Sable var fandeme nogle awesome karakterer.

Det her er en af de sjældne serier, som bare bliver bedre og bedre for hver bog. 1-eren var virkelig god, 2-eren var fantastisk, men den her slår dem begge med flere længder. Den er simpelthen bare helt fantastisk god, hjerteskærende og intens og latterligt spændende. Slutningen var intet mindre end perfektion, og nu hvor jeg har læst serien fortryder jeg virkelig at de stod ulæste på min reol så længe.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s