Anmeldelse: Under the Never Sky #2: Through the Ever Night

14742334pink 5 stjerner • Titel: Through the Ever Night
 • Serie: Under the Never Sky #2
 • Forfatter: Veronica Rossi
 • Antal Sider: 341
 • Udgivelse: 2013
 • Sprog: Engelsk
 • Originalsprog: Engelsk
 • Forlag: Atom
 • ISBN: 978-1-907411-06-9
 • Læst: 13/8 til 15/8

Aria has struggled to build a life for herself outside Reverie. It hasn’t been easy adjusting to life in the wilderness but that struggle has been worth it with Perry by her side.

But Perry has other challenges. His people are looking to him for answers. Answers about what happened to his nephew and what’s happening to their world. And they don’t trust the priviledged Aria, one of the enemy, in their midst.

Soon he’ll be forced to chose between the tribe that looks to him for leadership and the girl that looks to him for love


Det her var simpelthen en fantastisk bog! Etteren var virkelig god, lidt lang tid om at komme ordentligt i gang måske, men den her? SÅ INTENS! Det her er sådan en bog der holder dig vågen om natten, og som du læser i mens du rører i sovsen eller stiller beskidte tallerkener i opvaskeren. Man kan virkelig ikke slippe den igen!

Bogen begynder et stykke tid efter det der skete i etteren. Det giver rigtig god mening for historien, og vi får også rimelig hurtigt foralt hvad der er sket i mellemtiden. Derefter er der fuld fart på – ikke fordi bogen er sprængfyldt med action, men fordi plottet hele tiden flytter sig, så man hele tiden lige skal læse bare et enkelt kapitel mere. Jeg synes det var vildt fedt, at plottet måske synes lidt forudsigeligt, du tror du har en idé om hvad der skal ske og hvordan, og så BUM, så bliver der vendt op og ned på det hele, hver gang på måder jeg slet ikke havde forestillet mig. Den var afsindigt intens og vanvittigt spændende, også de dele hvor der ikke lige sker noget vildt action-agtigt.

Historien fortælles skiftevis af Perry og Aria i 3. person. Det der med 3. person har jeg det lidt stramt med nogle gange, fordi det tit får mig til at føle mig distanceret fra hovedpersonerne. I ved, i stedet for at være dem så er det ligesom at se på en film i stedet, hvis det giver mening? Men det problem havde jeg ikke hverken i første bog eller i den her. Veronica Rossi har lavet de mest fantastiske personer, som hun formår at gøre så levende at man føler man har kendt dem hele livet. Selv Liv, som man kun møder ganske kort føler jeg at jeg kender. Personerne føles levende, de føles virkelige og man kan relatere til dem. Man ER Perry og Aria i deres kapitler, og man bliver så investeret både i deres skæbne, men også i de andre personers.

Der er selvfølgelig noget romantik mellem Aria og Perry. Nu er vi ligesom nået dertil hvor de langsomt er faldet for hinanden, og nu er åbenlyst forelskede. Men det bliver slet ikke pladderromantisk, tværtimod så er det her sådan en kærlighedshistorie hvor de hver især er i stand til at tage uselviske valg. Der er ikke noget med at de sætter alt over styr for den anden. De tænker ikke kun på sig selv, men også på det folk de nu har ansvar for. Det kan jeg bare virkelig godt lide! Det giver karaktererne rygrad, men det gør også kærlighedsdelen af bogen meget mindre sødsuppe og meget mere realistisk på en måde. I en sådan verden som den de lever i, så kan man bare ikke rigtig tilsidesætte alt for et enkelt andet menneske. Jeg var virkelig vild med et!

I forhold til universet, så er det ikke fordi der er så meget mere at fortælle om det siden første bog. Men det gør ikke så meget, for det giver rigtig god mening i forhold til historien. Verden er som den er kan man sige.

Egentlig har jeg ikke noget som helst negativt at sige om den her bog, den var simpelthen bare skide god! Spændende, intens og nervepirrende, fantastisk univers, fantastisk romance, fantastiske personer. Og Roar ❤

Reklamer

2 meninger om “Anmeldelse: Under the Never Sky #2: Through the Ever Night

 1. Den lyder da bare helt fantastisk! 😄 den skal bare så meget på TBR listen 😉 elsker de få (men super elskelige) bøger der få en helt op at køre og klistret til bogen som om man har leget med sekundtlim 😆

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s