Cover Release: Dark Caravan Cycle #3: Freedom’s Slave

Det er nogle måneder gammelt det her cover, men jeg var lidt i tvivl om jeg gad vise det – for jeg er fandeme sur på dem der har bestemt at der skulle være cover change. But whyyyy? Der har været en cover change, okay så, men det bliver værre: Så hvis man har købt de to første bøger i Hardcover, så kan du ikke få en 3’er der matcher. Du kan faktisk slet ikke få trilgoien til at matche hvis du køber hardcover, for den første bog er kun udgivet i hardcover med det originale cover. Jamen tak, forlag! Hrmpf!

Nå, men det er egentlig ikke fordi de nye covers er frygtelige, de er bare sådan lidt kedelige sammenlignet med de oprindelige covers. De er meget simple i designet, og de drager ikke rigtig en mod bogen – jeg ville browse forbi dem hvis jeg så dem på i en boghandel. Coveret til bog 3 er præcis ligesådan: pænt, men ret intetsigende.

30363424

Som jeg sagde – det er faktisk ret pænt. Den snørklede titel med guldskrift, titlen i sig selv, og fønixsymbolet er jo faktisk virkelig flotte. Men det drager bare ikke rigtig, jeg tænker “Den er pæn” og ikke “den er pæn, den må jeg købe!”Og jeg er ikke sådan helt solgt på baggrundens mønster – er det skæl eller?

Nedenfor kan i se de originale covers til de to første bøger, og neden under dem de nye covers sammen.

excuisiteold

excuisitenew

Kan i se hvad jeg mener? Jeg føler mig ti gange mere draget til de oprindelige covers, også selvom der er ansigter på – noget som jeg ikke altid er så vild med. Men de originale covers er smukke og fulde af liv, hvor de nye egetnlig er pæne, men så er det også det. Indrømmet, de nye ser sikkert skide god ud sammen i reolen – hvis ikke lige det var fordi man ikke kan få en hardcover-trilogi der matcher. Bad move, forlag!

Faktisk er Exquisite Captive en af de bøger der bor permanent på min ønskeliste hos Saxo. Jeg har jo ikke rigtig penge til at købe en hel masse, og hvis jeg køber noget resten af året bliver det til fantasyfestival mv, og det vil nok mest være danske bøger. Men jeg bliver ved med at tænke på den og vende tilbage til den og tænke, at den gad jeg godt læse. Måske giver jeg mig selv den i bestået-bachelor-gave til januar.

18106985

Forced to obey her master.
Compelled to help her enemy.
Determined to free herself.

Nalia is a jinni of tremendous ancient power, the only survivor of a coup that killed nearly everyone she loved. Stuffed into a bottle and sold by a slave trader, she’s now in hiding on the dark caravan, the lucrative jinni slave trade between Arjinna and Earth, where jinn are forced to grant wishes and obey their human masters’ every command. She’d give almost anything to be free of the golden shackles that bind her to Malek, her handsome, cruel master, and his lavish Hollywood lifestyle.

Enter Raif, the enigmatic leader of Arjinna’s revolution and Nalia’s sworn enemy. He promises to free Nalia from her master so that she can return to her ravaged homeland and free her imprisoned brother—all for an unbearably high price. Nalia’s not sure she can trust him, but Raif’s her only hope of escape. With her enemies on the hunt, Earth has become more perilous than ever for Nalia. There’s just one catch: for Raif’s unbinding magic to work, Nalia must gain possession of her bottle…and convince the dangerously persuasive Malek that she truly loves him. Battling a dark past and harboring a terrible secret, Nalia soon realizes her freedom may come at a price too terrible to pay: but how far is she willing to go for it?

Inspired by Arabian Nights, EXQUISITE CAPTIVE brings to life a deliciously seductive world where a wish can be a curse and shadows are sometimes safer than the light.

Reklamer

2 meninger om “Cover Release: Dark Caravan Cycle #3: Freedom’s Slave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s