Cover Release: Talon #4: Legion

Der er indtil videre udkommet tre bøger i serien, som ialt bliver på fem bøger. Jeg må med skam melde, at jeg kun har læst den første, men den var jeg til gengæld også vild med. Den var virkelig god! Formskiftende drager, krig, kamp, hemmeligheder og løgne tilsat teenage-romantik.

Coverne til serien er helt afsindigt pæne. Jeg købte bog et i hardback på engelsk, og coveret har tekstur så det føles som drageskæl når man kører hånden hen over coveret. So. Freaking. Cool! Jeg ved så ikke om det også er sådan for de andre bøger i serien, men uanset hvad så er jeg i hvert fald vild med coverne. Også det nye!

28821387

Først og fremmest er den grønne farve vildt flot, og derudover er jeg virkelig forelsket i seriens logo, som gør det ud for O’et i legion. Og titlen er i guld, what’s not to like? Og så kan jeg godt lide at jeg sgu ikke helt kan se om det er dragehud, monsterhud eller bare et net omkring et grønt træ. What is it? I must know!

talonsagaen

Sammen ser de jo også super fine ud! Indrømmet, farvespillet fra bog til bog kunne godt være lidt pænere, men jeg tror ikke at de her billeder fra goodreads viser den korrekte farve. Min udgave af talon er for eksempel med let metallisk skær og lidt mere vibrant i farven en den man kan se her. But who cares, de har holdt samme coverstil, og det ser nu ret godt ud sammen.

Bog fire i serien udkommer på engelsk i 2017, og den første bog findes også på dansk med titlen Dragerne (Sagaen om Talon #1). Bog to udkommer på dansk til efteråret, og jeg tænker vi kan forvente bog tre sidst på året eller i starten af 2017. Jeg har smidt den danske bagsidetekst ind efter den engelske nedenfor, hvis nogen er interesserede.

17331828

Long ago, dragons were hunted to near extinction by the Order of St. George, a legendary society of dragon slayers. Hiding in human form and growing their numbers in secret, the dragons of Talon have become strong and cunning, and they’re positioned to take over the world with humans none the wiser.

Ember and Dante Hill are the only sister and brother known to dragonkind. Trained to infiltrate society, Ember wants to live the teen experience and enjoy a summer of freedom before taking her destined place in Talon. But destiny is a matter of perspective, and a rogue dragon will soon challenge everything Ember has been taught. As Ember struggles to accept her future, she and her brother are hunted by the Order of St. George.

Soldier Garret Xavier Sebastian has a mission to seek and destroy all dragons, and Talon’s newest recruits in particular. But he cannot kill unless he is certain he has found his prey: and nothing is certain about Ember Hill. Faced with Ember’s bravery, confidence and all-too-human desires, Garret begins to question everything that the Order has ingrained in him: and what he might be willing to give up to find the truth about dragons.

Dansk bagsidetekst:

Første del i Sagaen om Talon

For lang tid siden lykkedes det Sankt Georg ordenen at udrydde næsten alle drager. De få, der var tilbage, lærte sig at skjule sig ved at antage menneskelig form – og har siden levet blandt os. Langsomt er de blevet fl ere, stadigt stærkere, stadigt mere snu. De har skabt Talon, en verdensomspændende organisation, som samler alle dragerne, og nu er de klar til at tage magten fra menneskerne.

Ember og Dante Hill er to unge drager, som er vokset op som bror og søster i Talons hemmelige anlæg. De er blevet trænet og forberedt til at infi ltrere mennekernes samfund, og den endelige eksamen

fi nder sted i Crescent Beach, en idyllisk badeby i Californien. Ember er nysgerrig og længes efter at opleve en enkelt sommer som en helt almindelig teenager – inden friheden er forbi, og hun skal

indtage sin plads i Talons organisation. Men en omstrejfende drage dukker op og sætter spørgsmålstegn ved alt, hvad Ember har lært.

Garret Xavier Sebastian er kun 17, men er allerede en erfaren dragedræber. Som soldat i Sankt Georg ordenen er hans opgave at eliminere alle drager – især de unge. Han bliver sendt til Crescent Beach på en opgave: at undersøge to eventuelle Talon-agenter og eliminere dem. Men først skal han være helt sikker på, at de er drager, men med Ember Hill er intet sikkert. Embers mod og selvtillid vender op og ned på alt, hvad Garret har lært. Hvor meget er han villig til at opgive for at finde sandheden om dragerne?

Reklamer

2 meninger om “Cover Release: Talon #4: Legion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s