Cover Release: Poison’s Kiss

Den her bog er bog et i en serie. Jeg er tvivl om det er en trilogi, men det tænker jeg det er – det plejer det jo. Serien har ikke nogen officiel titel endnu, men første bog hedder i hvert fald Poison’s Kiss. Den udkommer januar 2017, og der er lige kommet cover til den også.

25081261

Jeg ved ikke helt hvad der er med det her cover. Egentlig er det jo vildt flot, men der er også bare et eller andet semi-meh over det. Jeg tror, det er den kulsorte baggrund – det føles lidt om et sort hul, hvis i forstår hvad jeg mener? Derudover er alting jo vildt fedt, slangen er fantastisk flot, og skrifttypen på titlen er spot on.

Bogen lyder i øvrigt vildt spændende! Jeg er totalt hooked på det der poison-maiden halløj, og så lyder den som om den er fuld af hemmeligheder og intriger. Og det er fantasy! What’s not to like? Bagsideteksen fra goodreads:

Marinda has kissed dozens of boys. They all die afterward. It’s a miserable life, but being a visha kanya–a poison maiden–is what she was created to do. Marinda serves the Raja by dispatching his enemies with only her lips as a weapon.

Until now, the men she was ordered to kiss have been strangers, enemies of the kingdom. Then she receives orders to kiss Deven, a boy she knows too well to be convinced he needs to die. She begins to question who she’s really working for. And that is a thread that, once pulled, will unravel more than she can afford to lose.

This rich, surprising, and accessible debut is based in Indian folklore and delivers a story that will keep readers on the edge of their seats.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s