Cover Release: The Witchlands #2: Windwitch

Det kan godt være jeg ikke var fan af den første bog, men coveret fejlede i hvert fald ikke noget. Jeg synes stadig det er et af de mest fantastiske fantasycovers jeg har set. Jeg tror stadig ikke jeg kommer til at læse videre i serien, men jeg så lige tilfældigvis på goodreads at coveret til bog to er frigivet. Og som den coverlover jeg er, får jeg nu en smule mere lyst til at læse bog to – for årh det er pæææænt!

29939390

Jeg er simpelthen vild med det her cover! Farverne er helt fantastiske, og der er så meget action i coveret at jeg bliver draget til det med det samme. Jeg elsker kompleksiteten, byen i baggrunden og uvejret. Det passer oveni købet perfekt til titlen.

Coverne passer også fantastisk godt sammen. Farverne er den samme let støvede men samtidig klare type, og begge covers har fantastisk action og er dragende for øjet. Jeg er fan.

witchlands

 

Bagsidetekst til første bog:

21414439

In a continent on the edge of war, two witches hold its fate in their hands.

Young witches Safiya and Iseult have a habit of finding trouble. After clashing with a powerful Guildmaster and his ruthless Bloodwitch bodyguard, the friends are forced to flee their home.

Safi must avoid capture at all costs as she’s a rare Truthwitch, able to discern truth from lies. Many would kill for her magic, so Safi must keep it hidden – lest she be used in the struggle between empires. And Iseult’s true powers are hidden even from herself.

In a chance encounter at Court, Safi meets Prince Merik and makes him a reluctant ally. However, his help may not slow down the Bloodwitch now hot on the girls’ heels. All Safi and Iseult want is their freedom, but danger lies ahead. With war coming, treaties breaking and a magical contagion sweeping the land, the friends will have to fight emperors and mercenaries alike. For some will stop at nothing to get their hands on a Truthwitch.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s