Cover Release: Night Prince #4: Into the Fire

Altså helt ærligt, hvad er det med halvnøgne mænd på urban fantasy-forsider? Kunne man ikke putte noget andet på coveret til en forandring? Nå, men Night Prince, serien er en spinoff af Night Huntress-serien, som jeg elskede. Jeg har ikke læst nogen af Night Prince-bøgerne endnu, og helt ærligt? De skjorteløse mænd giver mig heller ikke ligefrem lyst til at have bøgerne stående på hylden.

23586994

Altså, det er ikke fordi coveret er hæsligt. Manden er jo rimelig mums at se på – det lange hår er hot! Coveret har også en følelse af kraft og styrke, og farverne og baggrunden er virkelig flot! Men helt ærligt, det er bare så typisk at smide en trimmet pæn mand uden tøj på på forsiden, og selvom han er lækker, så får det bare bogen til at ligne erotica selvom det er urban fantasy. Meh.

nightprince

Når man stiller coverne op ved siden af hinanden holder de stilen, og farverne på bøgerne spiller rigtig godt sammen. Der er halvnøgne mænd overalt, men i det mindste er de på samtlige bøger, så de ser ud som om de er en del af en serie.

7039218

 

She’s a mortal with dark powers…

After a tragic accident scarred her body and destroyed her dreams, Leila never imagined that the worst was still to come: terrifying powers that let her channel electricity and learn a person’s darkest secrets through a single touch. Leila is doomed to a life of solitude…until creatures of the night kidnap her, forcing her to reach out with a telepathic distress call to the world’s most infamous vampire…

He’s the Prince of Night…

Vlad Tepesh inspired the greatest vampire legend of all—but whatever you do, don’t call him Dracula. Vlad’s ability to control fire makes him one of the most feared vampires in existence, but his enemies have found a new weapon against him—a beautiful mortal with powers to match his own. When Vlad and Leila meet, however, passion ignites between them, threatening to consume them both. It will take everything that they are to stop an enemy intent on bringing them down in flames.

2 meninger om “Cover Release: Night Prince #4: Into the Fire

    1. Jeg er lige gået gang med den første på lydbog, og jeg er allerede solgt! 😀 Må få købt bøgerne på et tidspunkt. Det med coverne er jo også bare fordi jeg synes at der er meget mere ved mænd end bare halvnøgne overkroppe – men alligevel er det altid halvnøgne overkroppe de putter på forsiden xD

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s