Cover Release: Alienated #3: United

Cover Releases i år har indtil nu været helt fantastiske, og coveret til United er ingen undtagelse. Så pænt! Jeg kan ikke helt finde ud af, om serien oprindeligt kun skulle have haft 2 bøger og den 3. så kom til senere, eller om det har været en trilogi fra starten. Jeg har kun læst den første, so what do I know, jeg kan bare huske der var nok diskussion om det på goodreads på et tidspunkt. Men coveret er i hvert fald flot!

26180279

Jeg synes det her er et fantastisk flot cover, der passer virkelig godt til en sci-fi-bog! Indrømmet, coveret er en anelse ungt og meget typisk YA, men helt ærligt, det er virkelig flot alligevel! Farver er helt fantastisk klare, og passer perfekt til sci-fi genren. Jeg synes egentlig det der med, at de to rækker ud efter hinanden er lidt meh, og det er nok det der får mig til at føle at coveret er lidt ungdommeligt på en træls måde. Men man kan ikke komme udenom at det er pænt!

alienatedseries

Sammen ser det også ret godt ud! Indrømmet , jeg synes ikke coveret til bog to matcher specielt godt når man ser dem ved siden af hinanden, men de holder stilen, og det er et kæmpe plus. Jeg tror, at forlagene så småt er ved at fatte, at de fleste mennesker gerne vil have at deres serier matcher.

13574417

Two years ago, the aliens made contact. Now Cara Sweeney is going to be sharing a bathroom with one of them.

Handpicked to host the first-ever L’eihr exchange student, Cara thinks her future is set. Not only does she get a free ride to her dream college, she’ll have inside information about the mysterious L’eihrs that every journalist would kill for. Cara’s blog following is about to skyrocket.

Still, Cara isn’t sure what to think when she meets Aelyx. Humans and L’eihrs have nearly identical DNA, but cold, infuriatingly brilliant Aelyx couldn’t seem more alien. She’s certain about one thing, though: no human boy is this good-looking.

But when Cara’s classmates get swept up by anti-L’eihr paranoia, Midtown High School suddenly isn’t safe anymore. Threatening notes appear in Cara’s locker, and a police officer has to escort her and Aelyx to class.

Cara finds support in the last person she expected. She realizes that Aelyx isn’t just her only friend; she’s fallen hard for him. But Aelyx has been hiding the truth about the purpose of his exchange, and its potentially deadly consequences. Soon Cara will be in for the fight of her life—not just for herself and the boy she loves, but for the future of her planet.

 

Reklamer

2 meninger om “Cover Release: Alienated #3: United

  1. Melissa Landers har tidligere udtalt at hun ikke planlagde serien til et bestemt antal bind, men skriver så længe der er interesser fra læsernes side af. Jeg synes dog at de to første bind ville have haft en ret så åben slutning alene, så håber lidt at 3eren slutter historien bedre, så man evt. kan stoppe dér, hvis ikke hun fortsætter. 🙂

    1. Jeg har ikke læst toeren, men det er præcis det samme jeg har set skrevet på goodreads. Håber på at 3’eren giver en rimelig god afslutning, just in case der ikke kommer flere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s